Kateri so najbolj plodni očetje v Hollywoodu?

Kateri so najbolj plodni očetje v Hollywoodu? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
10. 2. 2017

Da nekdo postane oče devetih otrok ali celo več, se tudi v svetu šovbiznisa ne dogaja ravno pogosto. Hollywoodskemu velikanu Melu Gibsonu je to 'uspelo' ravno pred kratkim, mi pa vam ob tem predstavljamo še nekaj drugih zvezdnikov, ki so se nadpovprečno velikokrat razveselili naraščaja.

Igralec in filmski ustvarjalec Mel Gibson se je devetega otroka razveselil 20. januarja, ko je njegovo 26-letno dekle Rosalind Ross v Los Angelesu povilo dečka Larsa Gerarda. Z nekdanjo soprogo Robyn Moore, s katero je po zakonskih vodah plul dobrih 26 let, ima 61-letni zvezdnik sedem potomcev, Hannah, Edwarda, Christiana, Williama, Louisa, Mila in Thomasa. Najstarejša Hannah se je rodila leta 1980, najmlajši Thomas pa 19 let pozneje. Osmega otroka, deklico Lucio, mu je 30. oktobra 2009 povila 14 let mlajša ruska pianistka Oksana Grigorieva.

Eddie Murphy je maja lani že devetič postal očka. Med petimi mamami njegovih otrok je tudi nekdanja 'spajsica' Mel B, ki je aprila 2007 rodila Angel Iris. Da je dekličin oče, je 55-letni komik, igralec, scenarist, pevec in producent priznal šele po opravljenem testu očetovstva.

Glasbenik in glasbeni producent Stevie Wonder se je decembra 2014 razveselil devetega otročka. Slepemu 66-letnemu zvezdniku je otroke povilo pet različnih žensk.

Tudi legendarni boksar Muhammad Ali, ki se je lani za vedno poslovil, je za seboj pustil devet otrok. Sedem jih je dobil v štirih zakonih, dva pa sta plod afer. Njegova hčerka Laila Ali se je podala po njegovih stopinjah in postala profesionalna boksarka, leta 2007 pa se je upokojila.

Raper Master P je prav tako ponosni očka devetih otrok, a se – v nasprotju z Melom, Eddiejem, Steviejem in Muhammadom – lahko pohvali s tem, da je prav vse dobil v zakonu z nekdanjo soprogo Sonyo C. Miller.

Jermaine Jackson, starejši brat pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, se je poročil trikrat in je oče devetih otrok. Očitno je veliko število otrok del DNK slovite družine, saj se njegov 88-letni oče Joe Jackson lahko pohvali s tem, da je kar 11-krat okusil čare očetovstva. Deset otrok mu je povila žena Katherine, najmlajša hčerka Joh'Vonnie Jackson pa je plod njegove kar 25 let trajajoče afere s Cheryl Terrell.

Raper Shawty Lo je imel z desetimi ženskami 11 otrok. Svoje milo rečeno nekonvencionalno družinsko življenje je nameraval z javnostjo deliti v resničnostnem šovu All My Babies' Mamas, a po številnih negativnih reakcijah je televizijska postaja, ki bi morala šov predvajati, projekt odpovedala. Raper je septembra lani umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila v ameriški zvezni državi Georgia. Star je bil komaj 40 let.

Tudi nekdanji boksar Evander Holyfield ima 11 otrok, ki mu jih je povilo šest različnih žensk.

Legendarni komik, igralec, filmski ustvarjalec in skladatelj Charlie Chaplin je preprosto oboževal ženske, še posebno tiste, ki so bile veliko mlajše od njega. Rezultat tega je 11 otrok.

Lovec na glave Duane Chapman, znan tudi pod vzdevkom Dog, se je do oltarja sprehodil petkrat in postal oče kar 12 otrok. Nekateri med njimi ga vneto podpirajo pri njegovem delu in so že nastopili v njegovem šovu, njegova hčerka Barbara pa je leta 2006 izgubila življenje v prometni nesreči.

Ker 46-letni raper DMX svoji nekdanji soprogi Tasheri Simmons nikoli ni bil pretirano zvest, je oče kar 15 otrok. Zaradi izdatnega plačevanja preživnine je hotel leta 2013 razglasiti bankrot, a mu je sodišče to preprečilo.

Raper Ol' Dirty Bastard, za katerega je bil leta 2004, ko je bil star komaj 35 let, usoden prevelik odmerek mamil, je za seboj pustil 13 otrok. Eden od njih, sin Young Dirty Bastard, se je odločil, da se bo podal po očetovih stopinjah.

Legendarni igralec, režiser in aktivist Marlon Brando, ki je umrl leta 2004, je postal razvpit tudi zaradi svojega razuzdanega ljubezenskega življenja. Znano je, da je imel 16 otrok, med katerimi so bili trije posvojeni, nekateri pa zatrjujejo, da je oče postal 17-krat ali celo večkrat.

Število otrok zvezdnika reggaeja Boba Marleyja je skoraj tako legendarno kot njegova glasba. Uradno je priznal 11 otrok, med katerimi sta bila dva posvojenca, nekateri pa mu jih pripisujejo kar 46!