Katerim slavnim parom ni bilo naklonjeno letošnje leto?

Bradley Cooper in Irina Shayk (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
16. 11. 2019

Leto 2019 še ni pri koncu, pa je nabor razpadlih zvezdniških razmerij že zelo dolg. Med drugim so se letos razšli Ryan Seacrest in Shayna Taylor, Lady Gaga in Christian Carino, Brie Larson in Alex Greenwald, Gigi Hadid in Zayn Malik, Bella Hadid in The Weeknd, po komaj štirih dneh poroke pa sta zakon razveljavila tudi Nicolas Cage in Erika Koike.

Bradley Cooper in Irina Shayk

Konec tega razmerja ne bi bil med najbolj odmevnimi letos, če se ne bi ob tem širile govorice o morebitnem skoku Bradleyja v naročje Lady Gaga, saj je bila njuna kemija v filmu Zvezda je rojena še kako prepričljiva. Uradno naj bi se Bradley in Irina razšla junija. Skupaj sta bila štiri leta, zdaj pa se prijateljsko dogovarjata o skrbništvu hčerke Lee De Seine, ki se je rodila leta 2017.

Kylie Jenner in Travis Scott

Skupaj ju niso videli že od avgustovske premiere filma Look Mom, I Can Fly, uradna potrditev o koncu razmerja pa je prišla na začetku oktobra. Parček sicer ni ravno znan po vztrajnosti, saj sta že nekajkrat oznanila, da skupaj preproste ne funkcionirata, pa se je potem kar nekako vse spet zaključilo z objemi in poljubi. Nadaljevanje te romantične komedije zato prepuščamo scenaristom življenja Kardashian, Kylie in Travis pa se bosta do takrat ločeno posvečala hčerki Stormi.

Adele in Simon Konecki

Adele je vložila papirje za ločitev 12. septembra v Los Angelesu. Poročena sta bila od leta 2016, razmerje pa je menda začelo razpadati aprila. Skupaj imata 7-letnega sina Angela.

Zooey Deschanel in Jacob Pechenik

Zooey Deschanel in njen mož Jacon Pechenik, sicer filmski producent, sta se ločila po štirih letih zakona, ločitev pa sta oznanila 6. septembra letos. Kot je povedala Zooey, sta se po dolgem obdobju razmišljanja odločila, da bolje delujeta kot prijatelja in poslovna partnerja. Poročila sta se leta 2015, skupaj pa imata hčerko Elsie Otter in sina Charlija Wolfa.

Larry King in Shawn Southwick

Kleni 85-letni televizijec je letos avgusta po 22 letih zakona s Shawn Soutwick vložil papirje za ločitev, kot razlog pa navedel nepremostljive razlike (neuradno naj bi ga Shawn varala že vsaj leto dni). King in Southwick sta se poročila leta 1997 in imata dva sinova, Chancea in Cannona. To je bil za Kinga sicer že sedmi zakon, za Shawn pa četrti.

Katie Holmes in Jamie Foxx

Romanca, ki je bila nekakšna javna skrivnost, je trajala vse od leta 2013, letos poleti pa se je odnos začel hladiti. Avgusta so Foxxa že videli z novo potencialno izbranko, manekenko in pevko Selo Vave.

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Komaj osem mesecev po poroki sta Liam in Miley oznanila, da je čas za ločitev. Oznanitev je bila odgovor na šušljanje medijev, ko so pred časom na Instagramu opazili Miley brez poročnega prstana. Kot razlog za ločitev sta navedla, da se želita osredotočiti nase in na svoji karieri, obenem pa sta dodala, da bosta ostala zvesta starša vsem domačim ljubljenčkom, ki si jih delita.

Nova Story že v prodaji

Story