Katherine Heigl bo nova Meghan Markle, vloge se že izjemno veseli

Katherine Heigl bo nova Meghan Markle, vloge se že izjemno veseli (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2018

Meghan Markle, ki se je maja poročila s princem Harryjem, se je nedavno poslovila od svoje igralske kariere. V popularni seriji Suits pa so že našli zamenjavo za slavno igralko.

Katherine Heigl se je pridružila igralski postavi serije Suits, poroča Independent. Zvezdnica serije Uvod v anotomijo bo tako nadomestila prazno mesto, ki je nastalo z odhodom vojvodinje Meghan Markle iz serije Suits. Poleg Meghan, ki je serijo zapustila po poroki s princem Harryjem, je serijo zapustil tudi Patrick J Adams, ki je igral odvetnika Mika.

Katherine bo v novi sezoni igrala odvetnico Samantho Wheeler. "Ona se nikoli ne opraviči, če tega tudi iskreno ne misli. Gre za močno žensko, ki se zelo ceni. Ima srce in dušo in dala vam bo oboje, če si boste to seveda zaslužili," je Katherine opisala svoj lik v seriji.

Meghan Markle, ki se je maja poročila s princem Harryjem, se je v seriji pojavila v finalni epizodi. Igrala je odvetnico, ki se je ob koncu sezone na veliko veselje njenih oboževalcev poročila s Mikom Rossom.