Katie Holmes in Jamie Foxx - zvezo skrivata že štiri leta

Katie Holmes in Jamie Foxx - zvezo skrivata že štiri leta (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
20. 4. 2017

Da sta par, se je ugibalo zadnja tri leta, a igralca Katie Holmes in Jamie Foxx tega nikoli nista uradno potrdila. Če gre verjeti govoricam, naj bi bil za to kriv igralkin ločitveni sporazum, ki sta ga sklenila z nekdanjim možem, igralcem Tomom Cruisom.

 V njem naj bi namreč bilo zapisano, da se igralka pet let po ločitvi v javnosti ne sme pojaviti z novim izbrancem. Najverjetneje pa je tudi res, da je igralko izučilo, da za razmerje nikakor ni dobro, da se odvija na očeh javnosti.

Tudi zato sta Katie in Jamie, ko sta se že pojavila v javnosti, vedno trdila, da sta le dobra prijatelja. Da sta par in da naj bi bila celo zaročena, pa so mediji začeli ugibati potem, ko se je igralka v javnosti pojavila z razkošnim prstanom na prstancu.

Ker je od ločitve Katie in Toma minilo že več kot pet let, se je igralka s partnerjem končno začela pojavljati v javnosti. A ne le na uradnih dogodkih, temveč tudi sicer. Katie in Jamie namreč poskušata živeti normalno življenje kot vsak drug par, zato sta si nedavno skupaj privoščila romantično kosilom, na katerem sta imela oči le drug za drugega. Pri tem pa so ju seveda ujeli paparaci, ki so jima nenehno za petami.