Katie Holmes & Jamie Foxx: Javno potrdila, da sta par

Katie Holmes & Jamie Foxx: Javno potrdila, da sta par (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
19. 9. 2017

No, pa sta končno javno potrdila, da sta par. Igralca Katie Holmes in Jamie Foxx sta se namreč morala skrivati ...

In zakaj sta se morala skrivati, se boste vprašali? Odgovor je enostaven, Katie je namreč podpisala ločitvene papirje in hkrati tudi to, da pet let po ločitvi ne bo javno objavila, da je v novi zvezi. Res dokaj čudna zahteva Toma Cruisa (55), ki je bil očitno tako prizadet zaradi ločitve, da je dal tak pogoj ob ločitvi. Tako so Jamieja Foxxa (49) in Katie Holmes (38) zdaj prvič skupaj ujeli v foto objektiv na plaži v Malibuju, kjer sta se sprehajala in se pri tem držala za roke.

Par je bojda skupaj že kar nekaj let, a kaj, ko sta morala svojo zvezo držati daleč stran od javnosti, da ne bi prišla Katie navzkriž s svojim nekdanjim soprogom Tomom Cruisom. Po nekaterih virih naj bi bila skupaj že od leta 2013, a sta to zelo vešče skrivala. Zdaj pa sta se končno lahko sprostila. Tisti, ki so ju videli, pravijo, da sta po plaži hodila bosa, se smejala, objemala in poljubljala. Veliko olajšanje za oba, saj se zdaj lahko obnašata kot vsak normalen zaljubljen par.

Pisalo se je leto 2012 in bilo je leto dni po tem, ko sta se Katie in Tom po šestih letih zakona ločila. Takrat so Jamie in Katie slikali, kako na neki dobrodelni zabavi plešeta in se spogledujeta. In že takrat so se pojavila namigovanja, da je med njima več kot le prijateljstvo. Na vsa vprašanja pa sta dajala negativne odgovore, no, Katie izjav o njunem odnosu ni želela dajati, Jamie pa je vedno odvrnil, da sta le dobra prijatelja. Par se je družil samo doma in kadar je Katie prihajala na obisk k Jamieju, je bila vedno zamaskirana z lasuljami in velikimi klobuki. No, leta 2015 se je pojavila ena slika, ko se par drži za roke, a tudi takrat je Jamie vse skupaj zanikal.

Sicer pa ima Katie kar veliko težav pri komunikaciji z nekdanjim soprogom, Tomom Cruisom, s katerim ima tudi 10-letno hčerko Suri. Kar se tiče nje, se pogovarjata le prek posrednika, in če gre verjeti govoricam, naj Tom hčerke ne bi videl že nekaj let. Iz prejšnjih zvez pa ima dve hčerki tudi Jamie Foxx. Corinne je stara 21 in je prava lepotica, Annalise pa ima šele 7 let. Nasprotno od Toma se sam veliko posveča hčerkama in ju pogosto obiskuje ali pa onidve prideta k njemu. Tudi s Katie se odlično razumeta.

Sandra Bratuša