Katie Holmes ne namerava "pod nož"

Katie Holmes ne namerava "pod nož" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
8. 6. 2017

Lepa Katie Holmes jih šteje šele 38, a na njenem obrazu se vseeno že rišejo prve gube in gubice. 

Čeprav se igralka z njimi ne obremenjuje, pa so ji številni že namignili, da bi bilo dobro, če bi svoj videz malce osvežila. V Hollywoodu je namreč mladosten videz zelo cenjen, igralci pa zaradi njega dobivajo še več vlog.

A kot kaže, Katie to ne gane. Kot so povedali tisti, ki so ji blizu, pod nož ne namerava, saj ne želi biti videti kot plastična lutka. Obenem pa meni, da bi bila s tem zelo slab zgled hčerki Suri. Zato bo svoj mladosten videz poskusila ohraniti na čim bolj naraven način – z zdravo prehrano, vadbo in redno nego kože.

Občasno pa si bo, tako kot si je tudi že do zdaj, privoščila manj in bolj intenzivne tretmaje pri kozmetičarki, vsekakor pa se namerava pretirano invazivnih posegov izogibati. Mi se seveda z njo strinjamo in menimo, da igralka lepotnih posegov ne potrebuje, saj je videti preprosto čudovito. Je pa zagotovo za to zaslužna tudi ljubezen. Igralka je namreč že dalj časa v razmerju z igralcem Jamiejem Foxxom, s katerim sta se šele pred časom začela pojavljati v javnosti. Pred kratkim pa naj bi si par privoščil tudi romantičen oddih v Parizu.

Tina Ambrožič

Priporočamo