Katie Holmes zaradi te modne kombinacije spet dvignila veliko prahu, tukaj so fotografije

27. 11. 2023
Deli
Katie Holmes zaradi te modne kombinacije spet dvignila veliko prahu, tukaj so fotografije (foto: Profimedia)
Profimedia

Katie Holmes je v zasebnem življenju že dolgo nazaj dala vso prednost udobju pred eleganco.

Zdi se, da nas Katie Holmes vsak teden v New Yorku navduši z novim elegantnim videzom v uličnem stilu. Katie ima smisel za sestavljanje videzov, ki delujejo brez napora odlično. Vidi se, da udobje igra pomembno vlogo pri njenih modnih izbirah. Tudi ko se uredi, pogosto vključuje udobne kose, a je njen stil vseeno moden kot tudi nosljiv.

Rada nosi zelo udobne kose, ki jih združi na način, da delujejo zelo ulično in tudi nedavno je bilo tako, ko so jo paparaci ujeli v New Yorku, v oversize plašču in udobnih hlačah ter adidaskah, je delovala zelo sproščeno in zdelo se, da je niti paparaci ne motijo, modni kritiki so morda spet zavijali z očmi in prelivali črnilo o tem, kakšne modne napake je naredila, a se za to ni kaj preveč zmenila.

Profimedia

Holmesova je pred časom za BAZAAR povedala, da je pri svojem slogu pravzaprav "precej preprosta". In če je iskrena, je moda nekoč ni preveč zanimala. "Resnično je prišla z delom igralke," je povedala za BAZAAR o svojem relativno nedavnem zanimanju za oblačila.

"Lani sem režirala dva filma zaporedoma, pri čemer sem poskrbela tudi za kostume, zaradi česar sem začela ceniti svoje prijatelje kostumografe in vse kostumografe, s katerimi sem sodelovala v preteklosti," je bila iskrena Holmesova, ko govori o filmu Rare Objects in še neimenovanem romantičnem filmu, ki se dogaja v Connecticutu.

"Zaradi tega sem začela ceniti silhuete, kroje in barve na način, za katerega sem mislila, da ga že poznam, vendar ko stvari postaviš pred kamero in poskušaš povedati zgodbo, lahko vidiš, kako lahko oblačila opravijo veliko dela namesto tebe in takrat so vse podrobnosti še bolj pomembne in to zdaj prav gotovo vem."

Profimedia
Zdaj je jasno, zakaj Blaž Švab odhaja s televizije in tukaj so vse podrobnosti

Igralka je bila iskrena, da je pripovedovanje zgodb njena resnična strast, moda pa potem pride zraven. "Živimo v svetu, v katerem imamo premiere in seveda hočeš biti videti lepo in potem te kar hitro označijo za modno navdušenko, vednar si vedno rečem: 'No, rada sem le videti lepo, nisem zares modna oseba'. Vsi želimo biti le dobro videti," je bila jasna.

Večkrat sliši očitek, da bi se morala na ulicah New Yorka morda bolj urediti, a vsem sporoča. "Obožujem svoje majice in svoje starinske majice. So tako zelo omamne. So malo umazane, malo obarvane ali karkoli drugega, in to sem jaz," pravi zvezdnica.

Igralka, ki je znana po svojem elegantnem slogu - tako na rdeči preprogi kot zunaj nje - bi bila večino časa najraje v sprani majici, a udobje je udobje in pravi, da je zanjo zelo pomembno, da oblačila zdržijo dolgo življenje. To ne pomeni vedno znova in znova nositi ista oblačila; velikokrat to pomeni, da jih ponovno proda ali podari ter kupuje rabljene in vintage izdelke.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.