Katie Holmes: Razjeda jo ljubosumje

Čeprav sta Katie in Tom ločena že kar nekaj časa, se zdi, da igralka vendarle ne more skriti ljubosumja, saj jo je novica, da so Toma videli plesati s privlačno in mlado rjavolasko, povsem razbesnela.    (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
15. 1. 2013

Igralka Katie Holmes je bila šokirana, ko je izvedela, da je šel njen nekdanji soprog Tom Cruise, s katerim ima hčerko Suri, na zmenek s privlačno in mlado rjavolasko.

Tom naj bi šel 19. decembra na zmenek s komaj 26-letno Cynthio Jorge, kar dokazuje, da je že dovolj daleč, da po zakonskem brodolomu nadaljuje normalno ljubezensko življenje. Viri, ki so Katie blizu, zatrjujejo, da je bila zvezdnica kar precej šokirana nad tem, da je Tom storil ta korak in da je po njuni ločitvi pripravljen na novo razmerje.

"Katie je dobesedno obnemela, ko je v nekem časopisu prebrala o Tomovem zmenku. Bila je precej šokirana in zagotovo ni bila srečna zaradi tega. Poleg tega je Suri trenutno v zelo občutljivi fazi, svojega očeta Toma ves čas idealizira. Če se bo Tom odločil, da bo Suri predstavil svojo novo partnerico, bo za Katie to zelo težko, zato bi lahko vse skupaj načelo njun odnos," je povedal igralkin prijatelj za revijo OK!.