Katie Holmes se je odločila za objavo slike 12-letne hčerke Suri Cruise

Katie Holmes se je odločila za objavo slike 12-letne hčerke Suri Cruise (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2019

Katie Holmes ne velja za mamo, ki bi - kot nekatere druge zvezdnice - na svojih družbenih omrežjih objavljala slike svoje hčerke Suri, ki jo ima iz zakona s Tomo Cruisom. A tokrat je naredila izjemo.

Na svojem Instagram profilu je objavila sliko Suri, ki se na njej igra s fantkom med obiskom begunskega taborišča Moria v Grčiji. Kate in Suri sta čas v taborišču preživljale z otroki in z njihovimi materami.  "Lepo si jo vzgojila, lahko si ponosna," so zapisali njeni sledilci. Nekdo drug pa je ugotovil, da je Suri čedalje bolj podobna očetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#moriarefugeecamp ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Taborišče Moria se nahaja na otoku Lezbosu, lani pa je pozornost pritegnil zaradi slabih življenjskih razmer, predvsem zaradi svoje prenapolnjenosti. Tam lahko prebiva okrog 2.000 beguncev, a jih je bilo tudi že 9.000.

Katie in Suri sta s svojim bivanjem v Morii pozornost javnosti usmerili na to taborišče, ki še vedno deluje v slabih pogojih. Zdi se, da sta sodelovali pri snemanju oddaje ali dokumentarca o taborišču, saj je z ene od objavljenih fotografij razvidno, da so Katie snemali s kamero.