Kdaj bomo spet videli malega princa Louisa?

Kdaj bomo spet videli malega princa Louisa? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2018

Britanska javnost že nestrpno pričakuje nove fotografije malega princa Louisa, ki je bil rojen 23. aprila.

Britanska javnost je princa Louisa videla že nekaj ur po rojstvu, ko ga je Kate Middleton zbrani množici pokazala pred porodnišnico. A od takrat je minilo že kar nekaj časa in seveda počasi postajajo nestrpni, saj o malem Louisu britanski dvor ostaja skop z informacijami.

Zdaj vsi pričakujejo krst malega Louisa, saj bo to velika priložnost, da ga bo javnost znova lahko videla in občudovala. Seveda je razumljivo, da je Kate prvih nekaj tednov potrebovala predvsem mir, da se je lahko posvetila novorojenčku, v javnosti se je pojavila samo na poroki princa Harryja, kamor je prišla brez malega princa, ki ga ni bilo niti na uradnih fotografijah s poroke.

Daily Mail predvideva, da bi se krst utegnil zgoditi v začetku prihodnjega meseca. Vsaj, če gre soditi po tem, kako hitro sta bila krščena princ George in princesa Charlotte.

Princ George je bil v londonski kapeli St. John krščen tri mesece po porodu, princesa Charlotte pa dva meseca po porodu. Zelo verjetno je torej, da bomo malega princa že prihodnji mesec znova lahko videli v javnosti.