Kdo bo prvi obiskal Kate Middleton v porodnišnici?

Kdo bo prvi obiskal Kate Middleton v porodnišnici? (foto: profimedia) profimedia
18. 4. 2018

Vojvodinja Kate Middleton bo vsak čas rodila, že zdaj pa se vrstijo ugibanja, kdo bo prvi obiskovalec, ki bo odšel v bolniško sobo in imel čas videti tretjega otroka Kate Middleton in princa Williama.

Ko se je rodil princ Harry, ga je kraljica Elizabeta videla šele, ko je prišel iz porodnišnice. Prvi ga je tako v porodnišnici obiskal njegov starejši brat princ William, ki se je svojega mlajšega bratca izjemno razveselil.

Tri desetletja kasneje so princa Georga prvi videli starši vojvodinje Kate Middleton, Carole in Michael Middleton, poleg pa sta bila tudi princ Charles in njegova žena Camilla.

Ko se je rodila princesa Charlotte, je bil njen prvi obiskovalec princ George, ki je komaj dočakal, da je lahko videl svojo ljubko mlajšo sestrico.

Kdo bo torej prvi obiskovalec tretjega otroka princa Williama in vojvodinje Kate Middleton? Bosta to princ Geroge in princesa Charlotte, morda princ Harry in njegova bodoča žena Meghan Markle? Na britanskih stavnicah za zdaj najvišje kotirata George in Charlotte, že prav kmalu pa bo jasno, komu bo namenjena ta velika čast.

Priporočamo