Kdo je Ines de Ramon, nova ljubezen Brada Pitta? Spoznajte jo od blizu!

Očarljivec za vse večne čase. (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
4. 2. 2023

Čeprav je bila poročena s hollywoodskim igralcem Paulom Wesleyjem, se je o privlačni Ines de Ramon začelo pisati šele zdaj, ko so jo fotografirali z Bradom Pittom na koncertu skupine Bono Vox.

Koncert Bona Voxa, na katerem sta se skupaj pojavila Brad Pitt (59) in Ines de Ramon (29), je bil prelomna točka. Brad je Ines svojim slavnim prijateljem Seanu Pennu, Cindy Crawford, Randeju Gerberju in drugim predstavil v losangeleškem gledališču Orpheum. Zaljubljenca naj bi se sicer videvala že nekaj mesecev, a zveze uradno nista potrdila. Ines ima za seboj zakon s hollywoodskim igralcem Paulom Wesleyjem (40), a se je o njej začelo pisati šele zdaj, ko jo povezujejo z Bradom Pittom.

A kdo je v resnici Ines de Ramon, lepotica, ki bi lahko enega najbolj vročih hollywoodskih igralcev spravila s trga samskih?

Svojo kariero gradi v svetu nakita in trenutno dela kot podpredsednica podjetja Anita Ko Jewelry. Tako vsaj piše na njenem LinkedIn profilu. Štiri leta je preživela tudi v švicarskem podjetju za razkošno znamko nakita de Grisogono, leto dni pa je delala na oddelku za nakit pri Christie's. In poleg nakita je obsedena z zdravim načinom življenja, pridobila je celo naziv nutricionistke, saj je želela do podrobnosti naštudirati pravila zdrave prehrane. Očitno je uspešna, saj se lahko sama pohvali s popolno postavo.

Sicer pa lepotica živi v Los Angelesu in tekoče govori francosko, nemško, špansko in italijansko ter seveda angleško. Preden se je preselila v Ameriko, je od leta 2010 do 2013 živela v Švici v Ženevi, kjer je študirala management. Leta 2019 se je poročila s Paulom Wesleyjem, zvezdnikom Vampirjevih dnevnikov. Čeprav je delovalo, da sta sanjski par, ki je posvojil tudi kužka Gregoryja, sta se maja 2022 odločila, da gresta vsak svojo pot. Septembra lani sta novico tudi uradno objavila.

Tokrat se zdi, da je Brad Pitt po ločitvi od Angeline Jolie končno našel srečo v ljubezni. Najljubši hollywoodski zapeljivec je svoj 59. rojstni dan, ki ga praznuje 18. decembra, preživel v objemu svoje nove izbranke Ines de Ramon na zabavi v Hollywoodu. Slavje je potekalo le nekaj dni po tem, ko si je na after partiju ob premieri svojega novega filma Babilon izmenjeval nežnosti z Ines, pri čemer ni skrival, kako zelo ga je privlačna lepotica očarala. Par so videvali skupaj že nekaj mesecev prej, paparaci pa so ju prvič fotografirali 13. novembra v zakulisju koncerta Bon Vox. Po vse glasnejših govoricah o njuni zvezi se zdaj ve, da sta novo leto 2023 pričakala skupaj.

Brad Pitt je tako razkril svoje občutke po razhodu z Angelino Jolie: "Po bedi se je v mojem življenju pojavil plamen veselja"

Svoje osebne težave je usmeril v skulpturo, ki je zdaj na ogled poleg del umetnika Thomasa Houseaga in glasbenika Nicka Cava. Brad Pitt je odkrito spregovoril o ustvarjanju umetnosti, medtem ko se spopada z osebnimi pretresi. V novem intervjuju za Financial Times igralec govori o izdelavi svojih skulptur, ki so poleg del njegovih dolgoletnih prijateljev, avstralskega glasbenika Nicka Cava in britanskega umetnika Thomasa Houseaga, prikazane na razstavi v Umetnostnem muzeju Sara Hildén v Tampereju na Finskem.

V mesecih po ločitvi od Angeline Jolie leta 2016 je Brad nekaj časa delal skulpture v Houseagovem umetniškem studiu v Los Angelesu, kjer sta se po njegovih besedah ​​povezala zaradi težav v življenju. “Naša skupna beda je postala komična,” je povedala zvezda serije Bullet Train o svojem času z umetnikom. “In iz te bede se je v mojem življenju pojavil plamen veselja. Vedno sem si želel biti kipar; Vedno sem si želel poskusiti,” je dodal Pitt. Po poročanju tujih medijev naj bi bila razstava prvotno namenjena prikazu Houseagovih del, vendar je umetnik prepričal muzej, da so vključili Pittove skulpture in Cavove keramične figurice.

Na razstavo je vključenih devet Pittovih skulptur, vključno z Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late To Time, ki prikazuje streljanje med osmimi figurami, in velik kos, ki prikazuje roke, noge in obraze, ki se poskušajo prebiti skozi struktura v velikosti krste. “Gre za samorefleksijo,” je povedal za Financial Times o Bradu in dodal, da se je ozrl na svoje življenje in težave, kjer je bil sokriv za neuspehe v svojih odnosih in kjer je naredil vse narobe. “Zame so se te skulpture rodile iz radikalne samoinventure, to je resnično brutalna odkritost do sebe in upoštevanje tistih, ki sem jih morda prizadel,” je dodal Brad.

Zdaj ima bolj sladke skrbi. To se vidi tudi na fotografijah, posnetih v mehiškem Tulumu, kjer je užival s svojo novo ljubeznijo.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Proifimedia

Nova Story že v prodaji

Story