Kdo je s kom? Tuji zvezdniki pod drobnogledom!

30. 6. 2018 | Vir: Lady
Deli
Kdo je s kom? Tuji zvezdniki pod drobnogledom! (foto: Profimedia)
Profimedia

Včasih ljubezen ubere čudna pota. Tudi pri zvezdnikih. Ste sploh vedeli, da so bili nekoč romantično povezani?

Igralec Johnny Depp je manekenko Kate Moss spoznal leta 1994 v kavarni v newyorškem East Villagaeu. Takoj sta si bila všeč in kmalu sta se zapletla v strastno romanco. Tako vsaj trdi avtorica knjige Champagne Supernova, v kateri odkriva skrivnosti slavnih. Na zabavi za Katin 21. rojstni dan je njun skupni prijatelj zaradi predoziranja moral na urgenco. To je bil takrat slavni pevec Jason Donovan. Tri leta pozneje sta se razšla, on se je zaljubil v Vanesso Paradis (45), kar je Kate bojda povsem vrglo iz tira.

Igralec Shia LaBeouf (32) je priznal afero, ki jo je imel leta 2007 s pevko Rihanno (30). "Zgodilo se je samo enkrat in iskrica ni bila tako močna, da bi se med nama spletlo kaj več," je odkrito dejal igralec. "Nisva bila nora drug na drugega, zato sva raje ostala dobra prijatelja," dodaja.

Ljubezen brez meja

Med njima je iskrica preskočila leta 2002 na podelitvi grammyjev. Njega so nato naslednji dan opazili, ko je odhajal iz njene hiše. Bil je bos, v roki pa je imel svoje čevlje. "Ja, spoznala sva se na grammyjih in ugotovil sem, da je Janet zelo prijetna ženska. A med nama se ni zgodilo nič. Pogovarjala sva se vso noč in poslušala glasbo," so njegove besede in verjetno ne bomo nikoli izvedeli, kaj je bilo res med njima.

Ljubezen brez meja

Dolgo se je o tem le ugibalo, potem pa je leta 2008 pevka Cher (72) priznala, da je bila v romantični zvezi z igralcem Tomom Cruisom (55). Dejala je, da je bil odličen ljubimec in da je med njenimi trofejami med prvimi petimi. Njuna zveza je bila vroča, a hkrati tudi težka. Ni je motilo, da je 17 let mlajši in da je takrat začenjal svojo kariero. "Bil je sramežljiv, jaz pa sem bila nora nanj," priznava Cher. Prekinila sta leta 1986, ko je Tom dobil vlogo v filmu Barva denarja in se je iz Los Angelesa preselil v Chicago.

Ljubezen brez meja

Bilo je leta 1987, ko sta igralka Brooke Shields (53) in igralec Nicolas Cage (53) imela afero. Prvič sta se skupaj pojavila na newyorški premieri filma Začarana z luno. Skupaj sta bila leto dni. Pozneje je Brooke sicer dejala, da je šlo bolj ali manj za platonsko ljubezen, a da se je Nicolas hotel poročiti. Sčasoma sta izgubila vse stike. Brooke je 17 let srečno poročena s scenaristom Chrisom Henchyjem (54), s katerim ima hčerki Rowan (15) in Grier Hammond (12). Nicolas pa je poročen z nekdanjo natakarico Alice Kim, s katero imata sina Kala-Ela.

Ljubezen brez meja

Justin Timberlake (37) je imel samo 16 let, ko se je zaljubil v sedem let starejšo pevko Fergie. Pisalo se je leto 1996, njuna zveza pa nikoli ni bila resnejše narave. Pravita pa, da sta se imela super in da sta se veliko družila. Justin se je leta 2012 poročil z igralko Jessico Biel (36), s katero ima sina Silasa Randalla (3). Fergie se je leta 2009 poročila z igralcem Joshem Duhamelom (45), s katerim imata sina Axla Jacka (4).

Ljubezen brez meja

Igralca sta se spoznala leta 1980 na snemanju filma Excalibur. Njuna romanca je traja vse do leta 1984. "A si predstavljate sceno, ko jahate v viteški opremi na konju in se zaljubite v Helen Mirren? No, tako nekako se je to zgodilo," je v TV-intervjuju za CBS Liam Neeson povedal leta 2014.

Ljubezen brez meja

Raper Vanilla Ice (50) in Madonna (59) sta bila zelo nenavaden par. Začela sta hoditi leta 1991, ko je bilo njemu 24 let in njej 33. Sam pravi, da je bilo zelo zabavno biti z nekoliko starejšo žensko, a njuna romanca ni dolgo trajala. Po osmih mesecih sta se razšla. Madonna je bila pred njim poročena z igralcem Seanom Pennom (57), njun zakon pa je bil tudi zelo buren.

Ljubezen brez meja

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik