Kdo je skrivnostni Markus, ki mu Meghan Markle zaupa še bolj kot princu Harryju

Kdo je skrivnostni Markus, ki mu Meghan Markle zaupa še bolj kot princu Harryju (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2019

Vojvodinja Meghan Markle zelo zaupa Kanadčanu Markusu Andersonu, s katerim se poznata že vrsto let.

Markus Anderson in Meghan Markle sta se spoznala leta 2011 v Kanadi, ko je vojvodinja snemala serijo Suits, ki ji je prinesla svetovno slavo.

Vse od tedaj ostajata nerazdružljiva, Markus je bil tako ob Meghan tudi leta 2017, ko je šla na prvi javni zmenek s princem Harryjem, kakor tudi nedavno, ko je imela veliko zabavo v New Yorku, kjer je slavila prihod svojega prvega otroka, ki naj bi ga povila konec aprila.

"Kaj bi jaz brez tebe, moj ljubljeni in neverjetno zabavni prijatelj, ti si moja največja podpora, zelo te imam rada," mu je nekoč javno sporočila Meghan, preden je postala članica britanske kraljeve družine.

Markus Andreson je 41 letni Kanadčan, ki čuva vse skrivnosti lepe vojvodinje, iz Toronta je prišel v London, kjer je dobil službo natakarja v popularnem hotelu Soho House, kasneje pa je začel sklepati prijateljstva s slavnimi osebami.

Po poročanju Daily Maila naj bi prav Markus spoznal Meghan s številnimi slavnimi osebami, med drugim tudi z Georgom Clooneyjem in njegovo lepo ženo Amal, kakor tudi z modno oblikovalko Jessico Mulroney, s katero je Meghan zelo povezana. Kako zelo sta povezana govori tudi podatek, da naj bi ga imela Meghan kar za strica njenih psov Guya in Bogarta. 

Andreson je bil ob njej tudi leta 2013, ko se je razšla od prvega moža Trevorja Engelsona, še bolj povezana pa sta postala leta 2016, ko je Meghan spoznala princa Harryja, prav Markus pa jima je na začetku pomagal, da so bili njuni zmenki tajni in da sta imela vso mogočo zasebnost.

Številne seveda zanima, kako na njuno prijateljstvo gleda princ Harry in ali je morda posredi tudi kaj ljubosumja?