Kdo je ta huda bejba na motorju? Nihče drug kot babica Neda Ukraden

Kdo je ta huda bejba na motorju? Nihče drug kot babica Neda Ukraden (foto: Osebni album) Osebni album
9. 12. 2019

Priljubljena Neda Ukraden je znana po tem, da nikoli ne počiva, pa čeprav bo prihodnje leto dopolnila 70 let. Glasbenica je klub temu izredno pogumna, kar je dokazala ob novi skladbi Bomba. Kako da ne, saj je Neda pri svojih 69 letih resnično prava bomba, če se tako izrazimo.

Kot nam je zaupala Neda, je ta pesem ena izmed tistih, za katero je komaj čakala, da jo v tem prazničnem času predstavi svoji publiki. A mnogo bolj kot pesem je zanimiva videzgodba, kjer se superbabica prelevi v pravo in drzno motoristko.

"Skladbo Bomba je ustvaril moj dolgoletni prijatelj Dušan Bačić. In glede na vsebino skladbe smo si vsi skupaj želeli ustvariti še atraktivno videzgodbo, ki jo je režiral Dario Radusina. Čeprav ima pesem 'bombastičen' naslov, je v bistvu zgodba ljubezenska, saj govori o prevari ter o tem, kako to preboleti. To kar je zanimivo v videozgodbi pa je edinstven Harley Davidson, ki nam ga je posodila Riana Petanjek, ki je sicer strastna motoristka in sestra mojega bobnarja Mateja. Vse skupaj smo posneli v Zagrebu, atmosfera je bila odlična, tako da smo res zadovoljni z nekoliko drugačnim izdelkom," je vse skupaj komentirala Neda Ukraden, ki je idej za drzne projekte, kot je recimo Bomba, ne zmanjka.

Priporočamo