Keanu Reeves naj bi bil že dlje časa v zvezi z umetnico

Keanu Reeves naj bi bil že dlje časa v zvezi z umetnico (foto: Matt Crossick/Pa Images/Profimedia) Matt Crossick/Pa Images/Profimedia
18. 2. 2020

Diskretni igralec Keanu Reeves je znan po tem, da skrbno skriva svojo zasebnost in le redko govori o svojem življenju. Zato je presenetil, ko se je pred časom na rdeči preprogi pojavil s spremljevalko.

Svoje dekle, 46-letno Alexandro Grant, je prvič uradno predstavil lansko zimo na ekskluzivni zabavi v Los Angelesu. Mediji so ju pred tem že nekajkrat ujeli skupaj, a Keanu ni hotel potrditi, da sta v zvezi.

keanu reeves

Zato ni nič čudnega, da je bil marsikdo prepričan, da sta Alexandra in Keanu v zvezi le nekaj mesecev, a njuna prijateljica, igralka Jennifer Tilly pravi, da sta skupaj že nekaj let.

"Pred letom in pol mi je Alexandra rekla, da je Keanu Reeves njen fant, jaz pa sem samo ponavljala: "Kaj? Kaj? Kaj?", je Jennifer dejala za Page Six. Dodala je, da je bila Alexandra vedno super punca.

Alexandro je spoznala pred nekaj leti na neki zabavi in pravi, da je elegantna, prijetna in tiha oseba. "Tudi Keanu je tak. Videla sem ga na njeni razstavi, ni hotel nobene pozornosti, saj je diskreten človek. Onadva sta res popoln par," pravi igralka.

Priporočamo