Keanu Reeves presenetil javnost: Sta z Alexandro par?

Keanu Reeves presenetil javnost: Sta z Alexandro par? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2019

Že vrsto let tabloidi ugibajo o ljubezenskem življenju priljubljenega igralca Keanuja Reevesa, 55-letnika, ki že vrsto let ni imel resne zveze oziroma tega vsaj ni obešal na veliki zvon.

Zdaj pa je presenetil in se na rdeči preprogi pojavil s 46-letno strokovno sodelavko Alexandro Grant, damo, ki ima 46 let. Skupaj sta prišla v Muzej sodobne umetnosti v Los Angelesu, pri tem pa sta se pred fotografi držala za roke.

Keanu Reeves

Keanu je bil videti nadvse ponosno, ker je bil v družbi osebe, ki mu je očitno ujela srce. Oba sta bila nadvse elegantna - Keanu je nosil črno moško obleko, brezrokavnik, srajcno in kravato, njegova partnerka pa se je odločila za elegantno temno modro obleko.

Z Alexandro sta sodelovala na pripravi Reevesovih knjig, saj mu je kot umetnica pomagala pri vizualnem delu. Že več tednov se govori, da je njun odnos postal resen. Oboževalci pa so nekoliko začudeni, saj igralec velja za osebo, ki skrbno ščiti svojo zasebnost. Tokrat je očitno le nekoliko popustil.

Sicer pa so ga paparaci v Alexandrini družbi ujeli v začetku minulega meseca, ko sta zapuščala restavracijo v Los Angelesu. Očitno je nova ljubezen na pomolu ...

Priporočamo