Kelis in Nas: Dve inačici istega rojstva

Vir: Nova
27. 7. 2009

Pevka r'n'b Kelis in njen nekdanji mož raper Nas, sta vsak na svoj način naznanila novico o rojstvu sina.

Najprej je raper v kratkem videu, ki ga je v ponedeljek objavil na spletu, razkril ime na svoj način, ko je dejal: »Danes se je rodil moj sin. Vzklik gre torej mojemu sinu, Knightu.« Nas se je v svojem ustvarjanju podpisal pod pesmi I can in If I Ruled the World.

Čez dva dni se je oglasila Kelisina predstavnica za stike z javnostjo: »Kelils je 22. julija rodila Knighta Jonesa, in sicer okrog 21.00. Oba sta zdrava in srečna.« Pevka, ki je v širši javnosti postala znana s pesmima Milkshake in Trick me, ni želela, da bi podatki o novorojenem sinu prišli takoj po rojstvu v javnost.

Nas njene želje ni upošteval. Glavni razlog njegovega ravnanja pa je bila jeza, ker pevka ni želela, da Nas prisostvuje rojstvu sina. Do sredine letošnje pomladi vsaj na videz idiličen zvezdniški par se je začel razhajati, ko je Kelis v roke dobila fotografije Nasa, ki denar troši za druge ženske. Zato tudi dve sporočili za javnost o rojstvu njunega sina.

Da bi mu vrnila milo za drago, se je Kelis zatekla v objem košarkarja Allena Iversona. Nastala je zmeda, za katero Knight seveda ni čisto nič kriv.

Priporočamo