Kelly Brook: Imela je opravka s policisti

Vir: Lea
25. 8. 2010

Ena najlepših Britank, model in igralka Kelly Brook, je novinarjem povedala, kako neprijetno izkušnjo je doživela s policisti, ko je pred kratkim obiskala Las Vegas. Tridesetletnica in njena igralska kolegica Jessica Szohr sta se med premorom snemanja filma Piranha 3D odločili, da si bosta odpočili na krajšem potovanju.

Med potjo sta zgrešili prevoz in se odločili, da se bosta po pomoč zatekli k možem postave, ki pa se na mahanje dveh izgubljenih dam niso ravno najbolje odzvali.

“Nekje sva napačno zavili, za nama pa so bili trije policijski avtomobili. V Veliki Britaniji je povsem normalno, da se ustaviš in poiščeš pomoč, kar sem tudi storila. Ko sva ustavili, sva izstopili iz avta in začeli mahati policistom, ti pa so poskakali iz avtomobilov in uperili pištole v naju. V naslednjem trenutku sva imeli roke na pokrovu motorja in se trudili, da bi jih prepričali, da sva le dve igralki, ki poskušata priti do Las Vegasa. Kmalu so dojeli, da so naredili napako. Res je bizarno, da imaš v eni minuti najprej uperjeno pištolo vase, potem pa te nekdo prosi za avtogram,” je povedala Kelly.