Kelly Brook: Razkazuje svoje obline

Kelly je z izzivalnimi fotografijami v kopalkah, ki jih je objavila na Instagramu, svojemu nekdanjemu fantu Thomu očitno hotela pokazati, kaj je izgubil. 
 (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
23. 2. 2013

Britanska manekenka in igralka Kelly Brook je pred nedavnim končala dveletno razmerje s Thomom Evansom.

''S Thomom sva se dogovorila, da vsak ubere svojo pot. To nima absolutno nobene zveze s tretjo osebo,'' je vsem radovednežem sporočila na Twitterju. Čeprav so se kmalu po koncu zveze pojavile govorice, da se je že vrnila v naročje nekdanjega fanta, 25-letnega Dannyja Ciprianija, se je Kelly odločila, da bo prek Instagrama Thomu še enkrat pokazala, kaj je izgubil. Na svojem profilu je namreč objavila svoje fotografije z dopusta v Miamiju.

Na njih nosi zelene kopalke, ki v polnem sijaju razkrivajo vse njene čare. Tudi sicer pa je Kelly zelo aktivna na družabnih omrežjih, zato ni čudno, da vse pomembnejše dogodke v svojem življenju dosledno fotografira, fotke pa potem objavlja na Twitterju in Instagramu. Velikokrat se zgodi, da objavi tudi zelo seksi in izzivalne fotografije. Tudi tokrat je le malo ostalo skritega, saj se je objektivu nastavljala v miniaturnih kopalkah, v prvem planu pa so se seveda znašle njene bujne prsi.