Kelly Brook: Zaradi bivšega zapustila fanta

Thom nikakor ni mogel več prenašati tega, da je Kelly ostala v prijateljskih odnosih z nekdanjim fantom Dannyjem Ciprianijem. (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
11. 2. 2013

Prsata britanska starleta Kelly Brook in igralec ragbija Thom Evans sta se po dveh letih razmerja razšla.

Thom namreč ni več mogel prenašati tega, da je Kelly ostala v prijateljskih odnosih z nekdanjim fantom Dannyjem Ciprianijem, s katerim se je redno pogovarjala po telefonu in dobivala. "Kelly nikoli ni nehala ljubiti Dannyja. Čeprav se med njima ni nič dogajalo, ko je bila s Thomom, je bil ta zelo ljubosumen na njun odnos, Kelly pa ga ni hotela prekiniti. Po nekem prepiru preveč sta se odločila končati razmerje. Kelly je povsem na tleh in Danny ji je v teh dneh v veliko oporo. Kljub vsemu pa ve, da je tako najbolje," je povedal prijatelj nekdanjega parčka.

Thom pa se je zdaj, ko je samski, odločil, da se bo posvetil igralski karieri. Iz londonskega stanovanja, ki si ga je delil s 33-letno Brookovo, se je 27-letnik preselil v Los Angeles, kjer bo poskušal uresničiti svoje sanje. "Thom je že od nekdaj hotel živeti v Los Angelesu, Kelly pa je bila proti temu," je še dodal vir.