Kemija med Lady Gaga in Bradleyjem Cooperjem je očitna

Pravijo, najdi 
nekoga, ki te 
gleda, kakor 
Bradley gleda 
Lady Gago. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, PLANET) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, PLANET
Vir: Nova
12. 3. 2019

Že nekaj časa se govori o posebnem odnosu, ki ga imata Bradley Cooper in Lady Gaga, ki sta zaigrala v filmu Zvezda je rojena …

Govorice so se še bolj razplamtele po tem, ko je Lady Gaga končala zaroko s Christianom Carino, s katerim je bila v zvezi dve leti. Marsikdo je prepričan, da je to storila zaradi Bradleyja Cooperja, v kate­rega naj bi se zaljubila med snemanjem filma.

Res je, da so njune scene v filmu odigrane zelo čutno, še posebej pa se opazi privlačnost med duetom naslovne pesmi filma, Shallow, ki je tudi prejela oskarja. Seveda sta pesem Bradley in Lady Gaga zapela na prireditvi, in sicer tako čutno, da še danes pišejo in govorijo o tem duetu.

Kemija med njima je zelo očitna in vsi se sprašujejo, kaj o vsem tem meni Bradleyjeva partnerka, mane­kenka Irina Shayk, s katero ima tudi hčerko. Irina je bila sicer vseskozi dobre volje, a situacija je bila vseeno malce nenavadna. Na zabavi po oskarjih se je namreč Lady Gaga vseskozi držala Bradleyja, medtem ko je bila njegova Irina bolj v ozadju. Tako je igralec s svojo izbranko preživel bolj malo trenutkov tisti večer.

Nekdo je dejal, da je bilo videti, kot da sploh nista prišla skupaj. Lady Gaga je na Instagramu objavila fotografijo z odra, ko sta z Bradleyjem zapela pesem, pod njo pa je zapisala: “Ničesar več si nisem mogla želeti, kot da ta trenutek podelitve oskarja delim s pravim prijateljem, umetnikom in genialcem.”

In zdaj nam ostanejo le ugibanja, saj pravo resnico vesta le onadva, in naj še tako prepričujeta javnost, da sta le prijatelja, jima večina ne verjame.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia