Ta znana dama je spet samska, pobudo za razhod naj bi dala prav ona

20. 12. 2023
Deli
Ta znana dama je spet samska, pobudo za razhod naj bi dala prav ona (foto: Profimedia)
Profimedia

O njuni zvezi se ni vedelo kaj veliko, a očitno je, da je ljubezni konec.

Zdi se, da je prišel konec romanse med znano manekenko Kendall Jenner in raperja iz Portorika, Bad Bunnyja. Kot je poročala revija People, je vir, ki jima je blizu, potrdil, da več nista skupaj. No, nedavno se je še govorilo, da je Kendall noseča, a očitno to ne drži.

Preberite še: Zdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

O njuni zvezi se pravzaprav ni vedelo kaj veliko. Krožile so govorice, da sta skupaj od februarja letos. Vse skupaj naj bi se začelo, ko je članica znanega družinskega klana Jenner - Kardashian prav z Bad Bunnyjem šla na dvojni zmenek z Justinom in Hailey Bieber.

Dva meseca po tem oziroma aprila sta sklenila, da svoje zveze ne bosta več skrivala. Tako so ju paparaci ujeli na znanem festivalu Coachella, ki sta ga obiskala. Prav tako sta nedavno posnela skupno modno kampanjo za italijansko modno blagovno znamko Gucci - za njihovo linijo Valigeria, ki vključuje izdelke za potovanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUCCI (@gucci)

Zaenkrat še ni znano, kaj je botrovalo njunemu razhodu. 28-letna manekenka in leto dni starejši glasbenik nista komentirala tega, ali so govorice o njunem razhodu resnične ali ne. Vsekakor bo to pokazal čas, bi lahko dodali.

Preden je začela zvezo z Bad Bunnyjem je bila Kendall dve leti v zvezi z zvezdnikom NBA-ja, Devinom Bookerjem. Ko sta se razšla, sta sporočila, da sta oba zelo zaposlena, tako da nikakor ne moreta uskladiti svojih urnikov, da bi se lahko dobivala. Očitno njuna ljubezen le ni bila tako močna, kajne?

Morda vas zanima še: Ta pri nas zelo znana pevka se je najprej na skrivaj poročila, zdaj pa na dan prihajajo takšne podrobnosti

No, to niti malo ne preseneča, saj je Kendall zelo zaposlena. Poleg tega, da še vedno hodi po modnih pistah in snema modne kampanje, ima od leta 2021 tudi svojo blagovno znamko tekile, s katero se veliko ukvarja. Sicer pa postavni lepotici snubcev ne manjka ...

Bonus video: Borut Pahor je v podkastu Mastercard navdiha tokrat gostil Valentino Turcu, ki jo je uvodoma predstavil kot veliko umetnico, izjemno baletno plesalko, priznano koreografinjo in zelo iskano oblikovalko giba: "Za svoje delo je prejela tako rekoč vse strokovne in umetniške nagrade ter priznanja, pred kratkim, ob 30-letnici ustvarjanja, tudi državno odlikovanje ene od svojih dveh domovin, Romunije. Kot ustvarjalka je ustvarila nov mejnik v odličnosti klasičnega baleta v sodobnem času, po njenih premierah se govori o prekipevajoči strasti, neskončnem znanju, vratolomnih potezah in čisti ekstazi. Rekel bi, da je Valentina Turcu v baletu to, kar je Luka Dončić v košarki, in vse to je zelo navdihujoče."

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu