Kevin Bacon in Kyra Sedgwick: Skrivnost srečnega zakona je dober seks

Kevin Bacon in Kyra Sedgwick: Skrivnost srečnega zakona je dober seks (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
20. 9. 2017

Igralec Kevin Bacon in njegova soproga Kyra Sedgwick sta povsem odkrito in brez dlake na jeziku povedala, da je vsa skrivnost njunega srečnega zakona odličen seks ...

Par je srečno poročen že 29 let, kar je za hollywoodske razmere res nenavadno. Kevin Bacon (59 let) in Kyra Sedgwick (52 let) sta se spoznala, ko sta snemala film Lemon Sky. To je bilo daljnega leta 1987. Danes pravita, da se je med njima takoj začelo iskriti. A vsaj za Kevina tisto obdobje ni bilo najboljše.

"Ko sem spoznal Kyro, za katero se mi zdi, da sem takoj vedel, da bo to ljubezen mojega življenja, je bila moja kariera povsem na dnu," pravi igralec. "Potem pa, kot da bi moč ljubezni pospešila celotno energijo. Zgodila se je namreč prav ljubezen, dobila sva dva otroka in ponudbe za filme so kar padale z neba."

In če bi mislili, da se bo z leti njuna ljubezen oziroma strast ohladila, ste se zmotili.Zatrjujeta, da je njuna zveza vroča prav tako kot na začetku. "Vem, da marsikoga zanima, v čem je skrivnost najinega uspešnega zakona," se smeji Bacon in dodaja, da bo z odgovorom zagotovo spravil svoje otroke v neprijeten položaj, a vseeno. "Najino seksualno življenje je zelo aktivno in vroče," odkrito pravi, Kyra pa dodaja, da ko njen soprog pride v sobo, še vedno začuti metuljčke v trebuhu. "Res je, strast ni nikoli zamrla in menim, da je v tem ključ najinega srečnega zakona." No, preden je Kevin spoznal Kyro, je bil pet let v zvezi z igralko Tracy Pollan, a kakor danes pravi, je vedno čutil, da ona ni tista prava, s katero bi lahko preživel preostanek svojega življenja. Nasprotno pa je to pomislil takoj, ko je spoznal Kyro, s katero ima sina Travisa (27 let) in hčerko Sosie (25 let).

Par živi v New Yorku in v nekem obdobju je družina izgubila velik del premoženja, saj so zaupali napačnemu človeku in se zapletli v malverzacije Bernieja Madoffa in famozne Ponzijeve sheme. To je bilo leta 2008 in takrat še nista imela veliko denarja, pa vseeno, najprej se jima je zdelo, da je šla po zlu pokojnina. "Zdi se mi, da nas je to še bolj povezalo, in niti v enem trenutku nismo obupali," pravi Kevin. "Ne nazadnje gre samo za denar, ki pa ga imamo dovolj."

Sicer pa je Kevin velik deloholik, saj pravi, da dela že od svojega 17. leta. Doslej še ni razmišljal, da bi nehal delati, pa čeprav ima toliko denarja, da bi lahko. Pravi, da ima delo v krvi ... Delo in ljubezen do Kyre ter otrok. "29 let v srečnem zakonu res ni mačji kašelj, še zlasti ne za Hollywood," priznavata oba, tako Kevin kot Kyra, ki ga je prvič videla v živo, ko ji je bilo 12 let. "Bilo je v neki delikatesi in skoraj sem omedlela. Brat mi je rekel, naj stopim k njemu in mu rečem, da mi je všeč ... Le kdo bi si takrat mislil, da bova skupaj pisala ljubezensko zgodbo," pravi Kyra.

Priporočamo