Kevin in Danielle Jonas: Ko trčita dva svetova

Kevin in Danielle Jonas: Ko trčita  dva svetova (foto: E! Entertainment) E! Entertainment
Vir: Story
30. 10. 2012

Na televiziji E! Entertainment bomo lahko od 28. oktobra spremljali življenje enega izmed najbolj ljubkih ameriških parov, Kevina in Danielle Jonas. Kevin, član z grammyjem nagrajene skupine Jonas Brothers, in Danielle sta se poročila leta 2009, njuno zakonsko življenje pa bodo zdaj nekaj časa spremljale tudi kamere.

Kevin in Danielle sta se spoznala na Bahamih, kjer sta oba preživljala počitnice z družinama. Mlada gospa Jonas velja za razgledano in prikupno dekle, prihaja pa iz New Jerseyja. Po odmevni poroki leta 2009 je mlada zakonca potegnilo v popolnoma nov svet, kjer morata usklajevati zakonsko življenje, slavo in odraščanje, po dveh letih zakona pa sta se odločila, da si ustvarita dom v mirnem predmestju. V novem resničnostnem šovu bomo tako lahko videli, kako se trudita ohranjati ravnotežje med Daniellino družino, ki ima italijanske korenine, in hollywoodskim življenjem Jonasovih. Serija z izvornim naslovom Married to Jonas tako ponuja vpogled v življenje mladi zakoncev, ki izhajata iz popolnoma različnih svetov, oba pa sta zelo navezana na svoji družini.

Za Danielle je poroka z enim izmed Jonasovih, ki veljajo za pravo pop plemiško družino, pomenila, da se je pridružila Kevinovim bratom Nicku, Frankieju in Joeju, očetu Kevinu starejšemu, ki je vodja skupine, in Denise, materi kraljestva Jonasovih. Kevin pa je s poroko prišel v tipično, glasno in ljubezni polno italijansko družino. Daniellin oče Bucky je zelo zaščitniški do svojih otrok, Danielle ima še sestri Katie in Dino ter brata Mikeyja. Njena mama Angela pa je nežna ženska, ki ji skrb za družino pomeni vse na svetu. Kevin je bil star komaj 16 let, ko je skupina Jonas Brothers podpisala svojo prvo pogodbo z založbo in v tem času je prodala več kot 20 milijonov albumov po vsem svetu. Danielle pa je ta čas odraščala v New Jerseyju in živela življenje običajne najstnice. Posvečala se je drsanju, bila je članica navijaške skupine in igrala je softball. Poleg moža Kevina sta njena družina za zdaj prikupna jorkširska terierja Riley in Macy.

 

Danielle se je morala na kamere navaditi

Story: Bomo v seriji lahko videli člane obeh vajinih družin?
Kevin: V njej nastopata tako vsa moja kot Daniellina družina. Seveda pa boste lahko iz prve vrste opazovali, kako nastaja naša glasba in kako ljubimo to delo.

Story: So bili bratje ljubosumni, ker so šov ponudili samo vam?
Kevin: Nikakor! Saj so tudi oni del te serije. Podpiramo drug drugega in zavedamo se, da ima vsak seveda še svoje projekte. Zdaj sem v drugačni življenjski fazi kot oni.

Story: Zakaj ste pravzaprav privolili v snemanje resničnostnega šova?
Kevin: Že nekajkrat so mi ponudili nekaj podobnega in vedno sem odklonil. Potem pa sem spoznal Ryana Seacresta, ki me je prav tako vprašal, ali bi snemal resničnostni šov. In pomislil sem, zakaj pa pravzaprav ne? Izkazalo se je, da je to res nekaj zabavnega.

Story: Ste se bali, da bo nenehna prisotnost kamer vplivala na vaš zakon?
Kevin: Ja, vendar samo na začetku. Danielle je precej sramežljiva in ni navajena živeti v soju žarometov. Kar nekaj časa je premišljevala, ali naj snema šov, vendar vse poteka odlično in zdaj naju res ne skrbi nič več.

Story: Pa ste se kamer kdaj tudi naveličali?
Kevin: Zavedam se, da je to resničnostni šov in da kamere spadajo raven. So pa zagotovo bili tudi trenutki, ko sem si zaželel malo tišine.

Story: Ste kje postavili mejo?
Kevin: Nisem želel, da naju spremljajo v kopalnici in da naju snemajo med spanjem. Sicer pa nisva imela težav s tem, da naju kamere spremljajo povsod.

 

Napisala Sandra Bratuša


Nova Story že v prodaji

Story