Khloe Kardashian dan po škandalu z (bivšim) fantom že v javnosti!

Khloe Kardashian dan po škandalu z (bivšim) fantom že v javnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2019

Le dan po tem, ko je v svetu slavnih in znanih izbruhnil škandal, saj se je izvedelo, da je košarkar Tristan Thompson prevaral svojo partnerko Khloe Kardashian z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie Jenner, se je Khloe pojavila v javnosti.

Udeležila se je namreč odprtja trgovine Pretty Little Things v Los Angelsu. Čeprav je izvedela za prevaro svojega partnerja in očeta njenega otroka, Khloe na otvoritvi ni dala slutiti, da preživlja dramo. Prav nasprotno - videti je bila naravnost bleščeče.

Tristan je Khloe preveral z 21-letno Jordyn Woods, in to ravno za valentinov vikend, ko se je udeležil zasebne zabave. Jordyn, ki je živela v hiši Kardashianovih, se je po poročanju medijev iz nje izselila in odšla k svoji materi. To dejanje je prizadelo tudi Kylie Jenner, saj je šlo za njeno najboljšo prijateljico. Po poročanju magazina E! je Kylie res na tleh in preživlja zelo težko obdobje. Prijateljici je hotela dati priložnost, da ji razloži, kaj se je zgodilo, a očitno do tega ni prišlo.

Zaradi tokratnega dogodka se zdi, da je med Khloe in Tristanom dokončno počilo. Spomnimo: košarkar se je nedostojno vedel že prej, medtem ko je bila Khloe noseča. Prevaral jo je namreč le nekaj dni pred porodom, a mu je takrat to dejanje odpustila. No, kaj kmalu se je spet vrnil na stara pota.