Khloe Kardashian hitro utišala govorice, da si je operirala nos

Khloe Kardashian hitro utišala govorice, da si je operirala nos (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2018

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je s svojo fotografijo na Instagramu sprožila govorice, da si je operirala nos, a je vse hitro utišala.

Na fotografiji, ki jo je objavila Khloe Kardashian na Instagramu, so njeni številni oboževalci opazili, da ima zvezdnica precej drugačen nos kot običajno. Videti je bil nekoliko tanjši in precej drugače oblikovan. Seveda so se hitro začeli spraševati, če si ni morda popravila nosu. Khloe je takšno debato kaj hitro prekinila in vsem povedala, da so za vse zaslužna ličila. "Nekega dne bom verjetno odšla na operacijo nosu, ker o tem razmišljam vsak dan. A me je tega zelo strah, tako da si za zdaj pomagam z ličili," je zapisala Khloe.

Po takšnem odzivu so številni komentirali, da ima očitno zares dobro mojstrico ličenja ali pa so za njen videz krivi tudi filtri, saj je njen nos tokrat videti zares odlično.

Khloe, ki je vajena, da se vsakodnevno sooča s takšnimi in drugačnimi govoricami, se ni preveč ozirala na številne komentarje, saj se zaveda, do bodo imeli ljudje o njej vedno svoje mnenje.