Khloe Kardashian in Tristan po rojstvu otroka: Kako naprej?

14. 4. 2018

Če je verjeti zapisom ameriških medijev, naj bi Khloe Kardashian sklenila fantu Tristanu Thompsonu odpustiti prevaro.

Čeprav sta le dva dni pred rojstvom njenega prvega otroka (spomnimo - včeraj je v Clevelandu povila deklico) spletne portale polnili zapisi o posnetkih, na katerih se njen partner poljublja z drugo in odhaja z njo v hotel, zvezdnica resničnostnih šovov o tem naj ne bi hotela več razmišljati, saj je po rojstvu hčerke polna "ljubezni in sreče," je za revijo People povedal vir, ki je blizu družini.

"Khloe ne čuti ničesar razen sreče in ljubezni. Na vso moč je zaljubljena v svojo deklico in nič drugo ji ni pomembno," trdi neimenovani vir in dodaja, da je mlada mamica tako srečna, da je prevara njenega košarkarja ni tako vznemirila.

No, na tem mestu si lahko privoščimo malce skepse, saj je imela Khloe rok šele konec aprila, a je dobila predčasne popadke - kmalu po tem, ko je izvedela za partnerjevo vedenje.

Neimenovani vir je še dodal, da je Klohe "v svojem mehurčku ljubezni in miru ter da vse tisto, kar se je zgodilo s Tristanom, nima za prevaro, temveč za dogodek pod vplivom alkohola in neumnih oboževalk, ki so ga ujele."

Seveda je rojstvo nove članice klana Kardashian na družbenih omrežjih že sprožilo pravi naval ugibanj o imenu novorojenke, a se družina zaenkrat še ni oglasila ...

Morda vas zanima še članek: