Khloe Kardashian in Tristan Thompson po hudem škandalu spet skupaj v javnosti

Khloe Kardashian in Tristan Thompson po hudem škandalu spet skupaj v javnosti (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2018

Zvezdnica resničnostnih šovov Khloe Kardashian je očitno svojemu partnerju Tristanu Thompson prav vse oprostila in se z njim tudi že pojavila v javnosti.

Khloe Kardashian je prvega otroka rodila letos aprila, samo nekoliko dni po tistem, ko so mediji objavili fotografije in posnetke njenega srčnega izbranca Tristana Thomposna v objemu neznanega dekleta. A ne glede na vse je videti, da se je Khloe odločila Tristanu dati še eno priložnost.

Nedavno sta se tako pojavila v eni od elitnih restavracij v Clevelandu, kjer sta bila videti izjemno dobro razpoložena, ves čas sta se namreč smejala in šalila na račun drug drugega.

Neimenovani vir je za Daily Mail razkril, da naj bi bila Khloe ne glede na vse, še vedno noro zaljubljena v Tristana in da ne razume zakaj se je ves svet zarotil proti njemu. Razmerju sta se tako odločila dati še eno priložnost, Khloe pa je Tristanu tudi dovolila, da se je po rojstvu njune hčerke True vrnil v njun dom v Clevelandu. "Khloe je osredotočena na to, da obdrži svojo družino. Zdi se ji, da jima gre za zdaj dobro s Tristanom in o koncu razmerja niti ne razmišlja," je še dodal vir.