Khloe Kardashian in Tristan Thompson svojo vezo rešujeta s pomočjo terapevta

Khloe Kardashian in Tristan Thompson svojo vezo rešujeta s pomočjo terapevta (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2018

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian in košarkar Tristan Thompson sta si po vseh težavah, ki sta jih imela v razmerju, poiskala profesionalno pomoč.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson sta sredi aprila postala ponosna starša princeske True, a vse le ni tako zelo idilično v njunem razmerju.

Tik preden je Khloe odšla v porodnišnico, je na dan prišla žalostna resnica, da je Tristan celotno nosečnost varal svojo srčno izbranko. Škandal je Khloe tako zelo pretresel, da je predčasno odšla v porodnišnico, saj je zaradi vsega stresa dobila predčasne popadke.

Zdaj se je slavni par odločil, da poišče profesionalno pomoč, da bi svoje razmerje znova spravila na prave tirnice. 

Pevka Lisa Stanley, ki je dolgoletna prijateljica Kris Jenner, mame Khloe Kardashian, je za Mirror dejala, da si Khloe ne želi znova preživljati iste zgodbe kot se ji je zgodila v zakonu z Lamarjem Odomom. "Ne želi si, da bi bila videti tako zelo naivno kot se ji je to zgodilo z Lamarjem in zaveda se, da zaupanja po takšnem škandalu ne more zgraditi v dveh mesecih," je dejala Lisa.

"Khloe si močno želi, da bi njuna veza preživela, saj si želi, da bi imela njuna hčerka True ljubečo družino, kakor jo je imela sama," je še dodala Lisa, ki zatrjuje, da je Khloe še vedno izjemno zaljubljena v Tristana.