Khloe Kardashian in Tristan Thompson utišala govorice o varanju, Tristan na posnetku močno zaljubljen v svojo Khloe

Khloe Kardashian in Tristan Thompson utišala govorice o varanju, Tristan na posnetku močno zaljubljen v svojo Khloe (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2018

Khloe Kardashian in Tristan Thompson sta imela v preteklosti številne težave v njunem razmerju, zdaj pa se zdi, da sta končno srečna.

V času, ko je bila Khloe Kardashian noseča, je na dan prišlo, da jo je njen partner Tristan Thompson ves čas varal. Ameriški mediji so na veliko poročali o slavnem paru, na koncu pa sta na veliko presenečenje številnih ostala skupaj in uspela premagati vse težave, ki sta jih imela v razmerju.

No, zdaj so se znova pojavila namigovanja, da naj bil Tristan znova nezvest svoji Khloe. A po poročanju TMZ je Tristan tokrat nedolžen. "Tristan je bil v enem od nočnih klubov v Los Angelesu, a Khloe ni bila z njim. V njegovi bližini so bila tudi dekleta, a je Tristan z njimi spregovoril komaj kakšno besedo," je neimenovani vir zaupal spletnemu portalu TMZ.

Parček je takšne govorice hitro utišal, ko se je pojavil na rojstnem dnevu manekenke Jordyn Woods, kjer sta bila videti še kako zaljubljeno. "Živim čudovito življenje s to lepo žensko," je na enem od posnetkov dejal Tristan in ljubko obliznil nos resničnostne zvezdnice.

Vse kaže, da je v njunem razmerju zares vse tako kot mora biti, Tristan pa se kot kaže ne želi več zapletati z drugimi ženskami.