Khloe Kardashian in Tristana Thompsona paparaci zasačili v intimnih trenutkih

Khloe Kardashian in Tristana Thompsona paparaci zasačili v intimnih trenutkih (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian in njen srčni izbranec, Tristan Thompson, sta bila na počitnicah videti zelo ljubeča drug do drugega.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson imata že vse od rojstva hčerke True izjemno turbolenten odnos. Ko je bila Khloe tik pred porodom, je na dan prišel velik škandal, njen srčni izbranec jo je namreč v času nosečnosti večkrat prevaral. Za zvezdnico resničnostnih šovov je bil to takšen šok, da je dobila močne popadke in predčasno odšla v porodnišnico. 

Danes sta Khloe in Tristan ponosna starša princeske True, ki jo oba neznansko obožujeta, njun odnos pa doživlja vzpone in padce. Khloe se je po škandalu odločila, da bo dala Tristanu še eno priložnost, zdaj pa je videti, da je slavni par že povsem zgladil njun odnos.

Zaljubljenca trenutno počitnikujeta v Mehiki, kjer je tudi nekaj ostalih članov družine Kardashian, Tristan in Khloe pa sta imela oči le drug za drugega. Paparaci so ju ujeli sredi intimnih trenutkov in videti je bilo, da v družbi drug drugega izjemno uživata in zdelo se je, da sta neločljiva. Je mogoče, da so deževni dnevi v njunem razmerju zdaj končno za njima?