Khloe Kardashian končno pojasnila ali je njen odnos s Tristanom Thompsonom zares na preizkušnji

Khloe Kardashian končno pojasnila ali je njen odnos s Tristanom Thompsonom zares na preizkušnji (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je na rojstnodnevni zabavi svoje sestre Kylie Jenner dvignila veliko prahu.

Kylie Jenner je na rojstnodnevni zabavi svojim gostom ponudila tri vrste kozarčkov, roza, rumene in zelene. Roza kozarčki so bili namenjeni tistim, ki so v razmerju, rumeni samskim in zeleni tistim, katerih ljubezenski status bi lahko opisali z besedami "komplicirano je". 

Njena sestra Khloe Kardashian je z izbiro svojega kozarčka dvignila veliko prahu, saj je na spletu začela krožiti fotografija, kjer Khloe v rokah drži zelen kozarček. Njeni oboževalci so se hitro oglasili na družbenih omrežjih in se spraševali kaj se dogaja v njenem razmerju s Tristanom Thompsonom in ali ima morda slavni par znova ljubezenske težave. Zdaj se je vmešala tudi sama Khloe, ki vse skupaj pojasnila in končala vso dramo, ki se je po družbenih omrežjih odvijala v zadnjih dneh. "Naročila sem pijačo, jo dobila in spila, to je vsa zgodba. Nič kaj preveč globoka razlaga. Prepričana sem, da sem tisti večer pila iz vseh barv kozarcev," je dejala Khloe in tako končno utišala govorice, da imata s Tristanom znova težave v razmerju.