Khloe Kardashian na večerji s Tristanom Thompsonom kazala žalosten obraz

Khloe Kardashian na večerji s Tristanom Thompsonom kazala žalosten obraz (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2018

Khloe Kardashian v zadnjem času ne gre vse po načrtu, zdi pa se, da je njeno razmerje s Tristanom Thompsonom vse prej kot rožnato.

V družini Kardashian je Khloe vedno veljala za tisto, ki je zabavala vse okoli sebe in je imela vedno najbolj veder karakter. Na nedavni večarji s svojim zaročencem, košarkarjem Tristanom Thompsonom in njegovimi prijatelji, pa je bila videti vse prej kot srečna, videti je bilo, da se izjemno dolgočasi in da komaj čaka, da gre domov.

Khloe je bila videti povsem brezvoljna, zanimala je ni niti hrana, njen zaročenec in njegovi prijatelji pa so jo več ali manj ignorirali. Niti sijajen diamantni prstan, ki se je bohotil na njeni roki, ni uspel popraviti njenega razpoloženja.

"V resnici sem se imela zelo lepo. Bila sem na veliki rojstnodnevni zabavi s prijatelji in kot vsaka mamica sem seveda ves čas utrujena. Za zabave po deseti uri zvečer nimam ravno veliko energije," je zapisala na svojem Twitterju in tako skušala pojasniti svoj žalosten izraz na obrazu.

Tristan je ves večer gledal v svoj mobitel in prijateljem kazal zabavne posnetke in jih spravljal v dobro voljo, za Khloe pa se ni kaj dosti zmenil. A, ko sta odhajala domov, je Tristan le opazil, da je z njim tudi Khloe in takrat jo je prijel za roke.

Par je nedavno dejal, da se trudita ohraniti njuno razmerje, Tristan je Khloe varal ves čas nosečnosti, ona pa se je po rojstvu njune hčerke True odločila, da mu bo vse oprostila in mu je dala še eno priložnost. Zadnja dva meseca živita v Ohiu, trenutno pa sta na obisku v Los Angelesu, kjer živi družina Kardashian.