Khloe Kardashian: Njen bivši bi se rad vrnil v njeno življenje!

Khloe Kardashian: Njen bivši bi se rad vrnil v njeno življenje! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2019

Zvezdnica resničnostnik šovov, 35-letna Khloe Kardashian, je pred kratkim razkrila, da se njen bivši fant skuša spet vrniti v njeno življenje - in to po tem, ko jo je prevaral z njeno najboljšo prijateljico Jordyn Woods.

Košarkar Tristan Thompson je presenetil in šokiral oboževalce družine Kardashian z nenavadnim darilom - rožnatim diamentnim prstanom.

"Videti je kot zaročni prstan," je to komentiral bivši mož starejše sestre Kourtney. Sicer pa to ni prvič, da se Tristan vede kot obupanec, da bi spet osvojil Khloe. Pred dobrim mesecem, le dva meseca po njegovi prevari, jo je začel klicariti in ji pošiljati drage šopke rož. Prosil jo je, naj se sreča z njim še pred rojstnim dnevom njune enoletne hčerkice True.

Ko sta se srečala za otrokov rojstni dan, jo je Tristan skušal tudi poljubiti, a ona se je burno odzvala in dejala, da zagotovo misli, da ji na čelu piše "neumnica". V tistem trenutku se je njuna komunikacija prekinila, a očitno jo nadobudni Tristan skuša vnovič vzpostaviti - tudi s pomočjo prstana. A Khloe je odločna - poti nazaj preprosto ni več.