Khloe Kardashian o Tristanu: "Varal me je v devetem mesecu nosečnosti, a sem mu odpustila"

Khloe Kardashian o Tristanu: "Varal me je v devetem mesecu nosečnosti, a sem mu odpustila" (foto: Mali junaki Press/Instagram) Mali junaki Press/Instagram
4. 6. 2019

V resničnostnem šovu Kardashianovi so prikazali pogovor med Khloe Kardashian z njeno prijateljico Maliko Haqq. Khloe ji je razkrila, da jo je Tristan Thompson med nosečnostjo varal.

Khloe res nima sreče v ljubezi. Po propadlem zakonu s košarkarjem Lamarom Odomom, ki je priznal, da jo je varal ves čas njune zveze in da ga je celo nekajkrat zalotila s striptizetami, je Khloe spregovorila tudi o prevarah drugega partnerja Tristana Thompsona, s katero imata hčerkico True.

V resničnostnem šovu je razkrila, da jo je varal celo v devetem mesecu nosečnosti, potem pa ji je še zameril, da mu je to dejstvo omenjala še sedem mesecev po rojstvu otroka. Ko mu je odpustila, se je hitro vrnil na stara pota.

"Moja energija je usmerjena k True. Skušam ne razmišljati o tem, saj se potem sprašujem, kje je Tristan in kaj dela," pravi Khloe in priznava, da ga še vedno ljubi.

"Soočila sem se z dejstvi in šla naprej," je dejala med pogovorom z Maliko. No, Khloe je evidenten dokaz za to, da denar sam po sebi ni zagotovilo za srečo ...