Khloe Kardashian po porodu pokazala neverjetno postavo

Khloe Kardashian po porodu pokazala neverjetno postavo (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2018

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian, ki je v začetku aprila prvič okusila čare materinstva, je dva meseca po porodu pokazala naravnost fantastično postavo.

Khloe Kardashian je po porodu samo čakala na zeleno luč svojega zdravnika, nato pa se je urno odpravila v telovadnico in začela topiti odvečne kilograme.

"Na začetku ni bilo lahko, a sem komaj čakala, da sem spet začela z gibanjem," je dejala za Daily Mail. In gibanje se ji je še kako obrestovalo. Dva meseca po porodu svoje male princeske True, je lepa zvezdnica zopet v odlični formi, o odvečnih kilogramih pa ni ne duha ne sluha. Še več, zdi se, da je njena postava zdaj še vitkejša kot pa je bila pred nosečnostjo.

Ko so jo fotografi nedavno ujeli na ulicah Los Angelesa, je bila videti naravnost osupljivo. Globok dekolte in ozek pas nista dala slutiti, da je lepa resničnostna zvezdnica pred časom prvič okusila čare materinstva, Khloe je na ulici kar žarela in zdelo se je, da je njena postava spet takšna kot smo jo bili vajeni gledati nekoč.