Khloe Kardashian povedala, kaj si misli o varanju njenega srčnega izbranca Tristana Thompsona

Khloe Kardashian povedala, kaj si misli o varanju njenega srčnega izbranca Tristana Thompsona (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2018

Khloe Kardashian je o tej temi zelo dolgo molčala, zdaj pa se zdi, da je čas, da tudi sama pove, kaj si misli o varanju njenega partnerja Tristana Thompsona.

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian se je dolgo časa obnašala kot da se škandal z njenim partnerjem Tristanom Thompsonom sploh ni zgodil. Zdaj pa se je končno oglasila tudi na to temo in vsem povedala, kaj si misli o tem.

Ko jo je eden od njenih sledilcev na Instagramu vprašal o Tristanovem varanju in namigoval, da je bila vse skupaj le igra za medije, mu je Khloe odločno odgovorila: "Ne delam se kot, da me Tristan nikoli ni prevaral," je zapisala slavna sestra Kardashian.

Nato pa je utišala še govorice povezane s poroko, saj oboževalci ves čas ugibajo, kdaj bo napočil veliki dan. "Govorila sem o zakonu in če kdorkoli misli, da ve, o čem se zasebno pogovarjava s Tristanom, se moti," je dejala Khloe. "Nisem jezna zaradi komentarjev ali česarkoli drugega. Samo želim razčistiti, da vse tisto, kar se piše po blogih enostavno ni resnično," je bila jasna.

Khloe se je ob koncu nosečnosti znašla sredi hudega škandala, saj je na dan prišlo, da jo je njen srčni izbranec varal skozi celotno nosečnost, mediji pa so se takrat na veliko razpisali o njegovem varanju. Vsi so pričakovali, da bo Khloe spakirala kovčke in ga pustila samega, a so se zmotili. Khloe še vedno vztraja v razmerju in zdi se, da gre slavnemu paru iz dneva v dan bolje.

View this post on Instagram

Khlo #CommentsByCelebs

A post shared by @ commentsbycelebs on Sep 4, 2018 at 3:27pm PDT

Priporočamo