"Khloe Kardashian, pretiravala si s Photoshopom," pravijo njeni sledilci

"Khloe Kardashian, pretiravala si s Photoshopom," pravijo njeni sledilci (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2019

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila sliko, ki je med njenimi sledilci sprožila nemalo posmeha.

Slikala se je v outfitu za rojstnodnevno proslavo znamenite pevke Diane Ross, in do v njenem slogu. Njeni sledilci pa so družno ugotovili, da je pretiravala s popravljanjem originalne slike oziroma s Photoshopom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨✨✨When the legendary Ms Ross invites you to her birthday party, you show UP as best you can. What a beautiful inspiration!! Thank you for having us ✨✨✨✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Najbolj so jih zmotile Khloine roke oziroma prsti. Nekdo je zapisal: Prosim vas, poglejte obe roki in mi povejte, ali sem edini, ki vidi slabo photoshopiranje?" Tudi drugi sledilci so se strinjali, da njeni prsti zgledajo čudno. Spet drugi so jo zagovarjali in trdili, da morda gre za senco ali pa da je Khloe premikala prste v trenutku, ko je nastala fotografija.

Kakorkoli že, očitno je bila Khloe nad komentarji dovolj jezna, da se je odzvala na njih. Dejala je: "Včasih se sprašujem, zakaj ljudje nekaj komentirajo, če to nima nobene vrednosti. Morda sem preprosto drugačna, a nočem biti negativna ali pasivno - agresivna. Ta svet je tudi sicer dovolj toksičen." No, Khloe, če že objavljaš take slike, se lahko pripraviš tudi na kritike, bi lahko rekli, kajne?