Khloe Kardashian si s Tristanom Thompsonom želi še dva otroka?

Khloe Kardashian si s Tristanom Thompsonom želi še dva otroka? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2018

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je nedavno izrazila željo, da bi imela še vsaj dva otroka.

Po pisanju Just Jared je Khloe Kardashian nedavno izjavila, da bi si želela imeti še dva otroka, za vse pa naj bi bili "krivi" njuni sestri: Kim in Kourtney. "Ne vem kaj se dogaja tukaj? Ali je slučajno kakšno skrivno pravilo, da so mamice po treh porodih videti bolj vroče? Ti in Kourtney mi dajeta misliti, da je nekaj na tem pravilu treh otrok," je dejala Khloe.

Ali to morda pomeni, da se Khloe v mislih že pripravlja na novo nosečnost in bosta s partnerjem Tristanom Thompsonom že kmalu sporočila srečno vest?

Khloe je nedavno na svojem Instagram profilu pokazala prstan, ki bi bil prav lahko tudi zaročni, za zdaj še ni jasno ali sta s Tristanom morda že zaročena ali pa je bil prstan zgolj kos nakita in ni imel globljega pomena. Par je imel v preteklosti nekaj težav, ko je na dan prišel škandal z varanjem. Tristan je namreč Khloe tekom nosečnosti ves čas varal, na koncu pa je vse priznal. Slavni par se je odločil, da si bo dal še eno priložnost in za zdaj se zdi, da jima gre v razmerju dokaj dobro.