Khloe Kardashian trdi, da se počuti zdravo in močno

Khloe Kardashian trdi, da se počuti zdravo in močno (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2019

Čeprav se zdi, da ji tečeta med in mleko, za Khloe Kardashian to pravzaprav ne velja, saj ji ni bilo vedno postlano z rožicami in tudi življenje samo jo je že krepko presenetilo.

Nazadnje se je to zgodilo tik pred rojstvom otroka, ki ga ima s košarkarjem Tristanom Thompsonom. Poročila o njegovi nezvestobi naj bi jo tako vznemirila, da je malo pred porodom zaradi težav pristala v bolnišnici, preboleti je morala njegovo afero in se odločiti, kako naprej. Hkrati jo je po porodu dajala tegoba, ki se ji ne more izogniti (skoraj) nobena porodnica: odvečna teža, posledica nosečnosti.

No, zdaj je od poroda minilo 10 mesecev, Khloe uživa v družbi hčerke, zdi pa se tudi, da se je njen odnos s Tristanom (nekako) uredil. Preko svojega Instagram profila pogosto deli dogodke iz svojega življenja, rada pa še opiše, kakšno je trenutno njeno počutje. Po najnovejši objavi sodeč se zdi, da je Khloe trenutno res zadovoljna sama s sabo, saj je zapisala: "Počutim se zdravo in močno ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling strong and healthy after baby in my @goodamerican coral sports bra and leggings! 💪 New activewear in sizes XS-4XL just dropped on goodamerican.com #GoodSquad #OurBodyOurJourney

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Moramo priznati, da je videti res dobro in "natrenirano". Očitno se je Khloe spet spravila v odlično formo. Pomanjkanja discipline članici klana Kardashian res ne gre očitati, saj je za tako telo potrebno veliko vadbe in zdrave prehrane. To dobro vedo njeni sledilci, ki so ji ob tej objavi namenili lepe besede pohvale.

Priporočamo