Khloe Kardashian v resničnostnem šovu končno spregovorila o nezvestem Tristanu Thompsonu

Khloe Kardashian v resničnostnem šovu končno spregovorila o nezvestem Tristanu Thompsonu (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian je v šovu  Keeping Up With The Kardashians le spregovorila kaj si misli o tem, da jo je njen srčni izbranec Tristan Thompson ves čas nosečnosti varal.

V zadnji epizodi popularnega šova Keeping Up With The Kardashians je Khloe Kardashian končno spregovorila o tem, kar se je dogajalo aprila letos, ko je v visoki nosečnosti izvedela, da jo je njen zaročenec Tristan Thompson varal.

Popularna članica družine Kardashian je na Twitterju priznala, da ji ni bilo enostavno gledati serijo, saj je bilo zelo težko znova podoživljati vse tisto, kar se ji je dogajalo v začetku leta, ko je na dan prišel velik škandal o varanju njenega srčnega izbranca Tristana Thompsona. "Na srečo kamera ni bila v Clevelandu. Ne bom vam povedala kaj sem naredila, a dajmo reči, da je imel zares srečo, da sem bila v devetem mesecu nosečnosti," je dejala Khloe.

"Srce mi razbija kot noro, čudno je kako določena čustva nikoli ne odidejo, lahko oprostiš, a ne moreš pozabiti," je še dodala.

Kljub temu, da je bila Khloe v času škandala izjemno razočarana in besna nad Tristanom pa mu je vseeno dovolila, da je bil prisoten pri porodu. "Želela sem si imeti lep porod, da bi imeli jaz in True kasneje, ko bo malo starejša, lepe spomine na ta čas. Želela sem si, da bi nekega dne videla, da je bil tudi njen očka pri porodu. Zato sem se odločila, da bom svoja čustva pustila kar se da ob strani in ostala kolikor je mogoče pozitivna," je bila iskrena.

Številni so sicer pričakovali, da bo Khloe zapustila Tristana, a se to ni zgodilo. "Odločila sem se, da bom zrela in močna zaradi True. Leta sem čakala na ta trenutek. Zdaj vem, da sem bila v šoku, ker nisem mogla verjeti, da se mi bo to kdajkoli zgodilo, a sem ponosna nase, da sem vse to uspela preživeti. True mi je dala moč in mir, ki sem ju tako zelo potrebovala," je zaključila Khloe.