Khloe Kardashian zapravila celo premoženje za potovalno opremo za otroka

Khloe Kardashian zapravila celo premoženje za potovalno opremo za otroka (foto: Profimedia) Profimedia
16. 4. 2018

Khloe Kardashian, ki je minuli teden postala mamica, ni znana ravno po preudarnem zapravljanju denarja - to pa še posebej pride do izraza, ko gre za njenega otroka.

Pred rojstvom punčke je Khloe po poročanju portala TMZ odštela kar precej denarja za otroška oblačila, a je ugotovila, da ji manjka še nekaj stvari. Ni nabavila potovalne opreme za otroka. Seveda je napako takoj popravila - teden dni pred porodom je obiskala trgovino Petit Tresor na Beverly Hillsu in tam pustila 4.000 dolarjev, da bi bil njen otrok ustrezno opremljen za popotniške podvige.

No, treba je dodati, da je v času nakupa verjetno računala na pogoste lete na relaciji Los Angeles - Cleveland, da bi čim več časa preživela s svojim fantom in otrokovim očetom, košarkarjem Tristanom Thompsonom, ki igra za klub Cleveland Cavaliers. Potovalni načrti pa so zdaj verjetno nekoliko drugačni, saj je nekaj dni pred porodom izvedela za fantovo prevaro. A kdo bi vedel? Nekateri mediji so že poročali, da naj bi mu Khloe vse odpustila. Lahko računamo na to, da bomo že izvedeli, kako in kaj, saj zvezdnica resničnostnih šovov in družbenih omrežij takih podatkov ne bo obdržala zgolj zase ...