Khloe Kardashian zasačena v restavraciji s hitro hrano

Khloe Kardashian zasačena v restavraciji s hitro hrano (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian si je nedavno v družbi svojega srčnega izbranca Tristana Thompsona privoščila obisk v restavraciji s hitro prehrano.

Khloe Kardashian je po rojstvu hčerke True odšla na strogo dieto in se hitro vrnila v vrhunsko formo. V telovadnici je preživela ure in ure in pazila na vsak grižljaj, ki ga je spravila vase.

No, zdaj, ko je spet nazaj na tisti teži, ki jo je imela pred nosečnostjo, si občasno privošči tudi kakšen prehranski zdrs in se odpravi v restavracijo s hitro prehrano, saj hitro prehrano naravnost obožuje.

Nedavno so jo tako paparaci ujeli, kako se je s svojim srčnim izbrancem odpravila v Mcdonalds, kjer si je privoščila pomfri, ki ga naravnost obožuje. Khloe in Tristan Thompson sta se odpravila v Mcdonalds, kjer vam hrano postrežejo kar v avtu, Tristan pa je številnim paparacem, ki so jima sledili dejal: "Moji dekleti sta dobili hrano," je bil kratek Tristan, ki je ob tem mislil na njegovo hčerko True in Khloe.

Slavni par je imel v preteklosti nekaj težav v razmerju, saj je Tristan zakuhal velik škandal, ker je v času nosečnosti varal svojo Khloe, a zdi se, da sta zdaj rešila vsa nesoglasja.