Kim Cattrall zaradi Seksa v mestu ni imela otrok

Kim Cattrall zaradi Seksa v mestu ni imela otrok (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
6. 11. 2017

Kim Cattrall je tista zvezdnica, ki se nam bo za vedno vtisnila v spomin kot Samantha iz nanizanke in filmov Seks v mestu.

Igralka Kim Catrall, ki danes šteje že 61 let, je še vedno seksi in privlačna kot takrat, ko je igrala v nanizanki. Tudi tam je igrala seksi zapeljivko in pravo požiralko moških. No, v zasebnem življenju ni bila ravno tako živahna, čeprav so številni mislili nasprotno. Pred dnevi pa je priznala, da ji je prav nanizanka Seks v mestu prinesla velike življenjske spremembe in tudi odločitve. "Če sem že mogoče s kotičkom možganov želela imeti družino, sem samo pogledala na urnik snemanja in že me je vse minilo. Ja, prav zaradi Seksa v mestu nikoli nisem imela otrok.

Ko se je let 1998 poročila z Markom Levinsonom in bila z njim poročena vse do leta 2004, je še pomišljala na otroke. Ker je imela nekaj težav z zanositvijo, je takrat hodila na terapije. "Načrtovala sva umetno oploditev, a dejansko se tega nikoli nisva lotila." Potem pa je prišla nadaljevanka in naporni urniki snemanj in misel na otroka je opustila. Verjetno je mislila, da le začasno, pozneje pa se je z Markom razšla in padla v vrtinec zvezdniškega življenja. Leta so minevala in nekako se je zgodilo, da otrok nikoli ni imela.

Njen urnik je bil res natrpan, dnevno je bila po 19 ur na snemanju."Moja jutra so se začela že ob 4.45 zjutraj in domov sem hodila okoli ene ure ... zjutraj, seveda. Le kako bi ob takem tempu lahko imela tudi družino?" pravi danes Kim in dodaja, da materinstvo doživlja na drugačne načine. Namesto da je mama, na primer skrbi za mlade igralke. "Tako se počutim kot njihova mama, no, potem sem tudi teta in prijateljica. Vse to me izpolnjuje in sem zelo srečna," priznava Kim.

Zanimivo je tudi dejstvo, da Kim priznava, da njene kolegice iz Seksa v mestu nikoli niso bile njene prijateljice, čeprav bi si to vsi mislili.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri