Kim in Kanye: Pričakovala naj bi še enega otroka

Kim in Kanye: Pričakovala naj bi še enega otroka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 8. 2017

Potem ko smo poročali, da starleta Kim Kardashian razmišlja o tem, da bi družinico še povečala, so v medije pricurljale novice o tem, da naj bi tretji otrok že bil na poti.

A tokrat ni noseča Kim, temveč nadomestna mama, ki sta jo z možem, glasbenikom Kanyejem Westom, najela. Če gre verjeti poročanju medijev, naj bi ta bila v tretjem mesecu nosečnosti, zato lahko sklepamo, da bo otrok na svet privekal prihodnje leto. Naj bi ji pa par za to plačal več kot 100 tisoč dolarjev. Ob tem pa sta od nje zahtevala tudi, da skozi celotno nosečnost zelo pazi na svoje zdravje.

Sicer se za to, da njunega tretjega otroka donosi in rodi nadomestna mama, par ni odločil kar tako. Kim je namreč tako v prvi kot tudi v drugi nosečnosti imela hude zdravstvene težave, zato so ji zdravniki odsvetovali, da bi še enkrat zanosila, saj bi zanjo lahko to bilo usodno.

A starleta, ki prihaja iz zelo velike družine, saj ima še dve sestri in brata, si je tudi sama zelo želela, da bi njuna otroka, hčerka North in sin Saint, imela še enega bratca ali sestrico. Zato sta se s Kanyejem po tehtnem razmisleku odločila, da do tretjega otroka prideta s pomočjo nadomestne mame. Ker imata dovolj pod palcem, pa si to seveda lahko brez težav privoščita.