Kim in Kanye pričakujeta tretjega otroka

Kim in Kanye pričakujeta tretjega otroka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
1. 9. 2017

Čeprav govorice o ločitvi enega od najbolj znanih parov na svetu, resničnostne zvezdnice Kim Kardashian in reperja Kanyeja Westa, še niso potihnile, so se ljubitelji pop kulture razveselili novice, da bosta zvezdnika v januarju na svetu pozdravila tretjega otroka.

Želje po tem, da si želita še enega otroka, nista nikoli skrivala. Čeprav sta bili obe nosečnosti za Kim težki, pa je že hitro po rojstvu drugorojenca Sainta začela razmišljati o tretjem otroku. "Sama imam veliko sorojencev, kar mi je izredno všeč. Oni so moji najboljši prijatelji in želela bi, da enako izkusijo tudi moji otroci," je Kim povedala v intervjuju s slavno komičarko Ellen DeGeneres in nadaljevala, da ji na poti uresničitve stoji zdravniška diagnoza, ki napoveduje, da bi bilo njeno življenje ob ponovni zanositvi ogroženo.

Po razkritju diagnoze so se Kimine sorodnice hitro ponudile, da bi nastopile v vlogi nadomestne matere - med drugim tudi Kimina mama Kris - prav za to pot pa sta se po poročanju tujih medijev zdaj odločila zvezdnika in najprimernejšo kandidatko za donositev njunega otroka našla prek agencije. O tem je sicer še zelo malo znanega, a tuji mediji poročajo, da sta se Kim in Kanye odločila za žensko v poznih dvajsetih iz okolice San Diega, ki je že imela izkušnjo z nošenjem tujega otroka, za dojenčka pa sta milijonarja odštela nekaj manj kot 60 tisoč evrov.

Dekle naj bi njunega otroka povilo v januarju prihodnjega leta, med nosečnostjo pa se mora držati nekaterih priporočil, med drugim se mora izogibati vročim kopelim, savnam, surovim ribam in podobnim osnovnim smernicam, ki jih upošteva večina nosečnic. Kim je v resničnostni seriji sicer večkrat raziskovala področje nadomestnih mater, v eni izmed njih pa je priznala tudi, da se v največji meri poraja vprašanje, ali bo imela otroka, ki ga ne bo sama rodila, enako rada kot svoja prva dva - naravno donošena - otroka.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story35/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 35/2017

Story 35/2017, od 24. 08. 2017