Kim in Kanye še vedno zelo zaljubljena: Zagrel se je za njo, ko je bila poročena z drugim!

Kim in Kanye še vedno zelo zaljubljena: Zagrel se je za njo, ko je bila poročena z drugim! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2019

Kim Kardashian in Kanye West veljata za skladen par in ne skrivata svoje zaljubljenosti ter privrženosti.

Kanye je bil že dolgo zagret za Kim, še preden sa postala par. Vrsto let sta bila prijatelja, čeprav je on potihem upal, da bo postala njegova punca. To se je končno zgodilo leta 2012.

Začela sta se dobivati, medtem ko je bila Kim še poročena s košarkarjem Krisom Humpriesom, čeprav sta se razšla že 72 dni po tem, ko sta se poročila. Zaradi zapletov pri ločitvi sta bila na papirju - oziroma uradno - še nekaj časa poročena.

Leta 2013 sta se uradno ločila, že istega leta pa jo je Kanye zasnubil - točno na njen 33 rojstni dan. Snubitev je potekala na stadionu v San Franciscu z ognjemetom, 50-članskim orkestrom in v prisotnosti prijateljev ter družinskih članov. Šest let pozneje sta še vedno zelo srečna, imata štiri otroke (dva je rodila nadomestna mama).

Kljub vsem pastem, ki jih pred zvezdnike postavlja slava, jima (zaenkrat) uspeva ohranjati družino in vzgajati otroke, ki po njunih besedah niso razvajeni. Tudi na javnih dogodkih, na katerih se pojavita, dajeta jasno do znanja, da delujeta usklajeno in da drug do drugega čutita veliko ljubezen.

Priporočamo