Kim in Kanye spet v središču pozornosti - posvojila naj bi dečka iz Armenije

Kim in Kanye spet v središču pozornosti - posvojila naj bi dečka iz Armenije (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2018

Slavni reper Kanye West je pred kratkim presenetil svojo ženo Kim Kardashian z izjavo, da bi rad imel kar sedem otrok. Zdaj jih imata tri, a se zdi, da se bo družini pridružil še četrti.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi zvezdnica resničnostnih šovov in reper posvojila dečka iz Armenije, od koder je njen pokojni oče Robert, sicer odvetnik in poslovnež, znan tudi po tem, da je zagovarjal O. J. Simpsona na sojenju za umor.

Kim in Kanye naj bi tako bila že v stiku z armensko sirotišnico, ki sta jo obiskala pred tremi leti, tja pa naj bi ponovno odpotovala v naslednjih tednih, se je izvedelo iz virov, ki so jima blizu. Izbrala naj bi tudi že ime za otroka - imenoval se bo Sam, ime pa naj bi dobil po Kiminem pradedku Saghatelu Kardaschoffu, ki je ob prihodu v ZDA ime spremenil v Sam Kardashian.

Kim je rodila dva otroka, petletno North in dveletnega Sainta, zaradi zdravstvenih težav pa so ji odsvetovali novo nosečnost in porod. Zato je njunega tretjega otroka, deklico Chicago, rodila nadomestna mama.