Kim Kardashian deležna kritik: Njena petletnica je našminkana kot odrasla punca!

Kim Kardashian deležna kritik: Njena petletnica je našminkana kot odrasla punca! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
18. 3. 2019

Klan Kardashian (in Jenner in West) skorajda vsak teden "zakuha" kakšen vihar v kozarcu vode oziroma manjši škandal. No, tudi tokrat ni šlo brez tega.

Družina Kardashian - West se je namreč po nedeljski maši odpravila na koncert, na katerem je nastopal tudi Kanye West. Slednji je na odru ustvaril dobro vzdušje, a zvezda koncerta je bila njegova in Kimina petletna hčerka North West. Slavnemu očetu se je pridružila na odru, prisotne pa je navdušila s svojim plesom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NORTH 🖤 #SundayService

A post shared by Kardashian Jenner Kids FanPage (@dashkids) on

Črna oblekica na naramnice je bila okrašena z našitkom v obliki perja, mala modna navdušenka pa jo je kombinirala s črnimi škornji blagovne znamke Dr. Martens. A njen nadvse modni outfit še ni vse!

north west

Številni so opazili, da ima petletnica profesionalni make-up, zato so se po družbenih omrežjih na veliko zgražali na ta račun. Pa tudi zaradi Kim, ki je še pred kratkim dejala, da svoji hčerki dovoli uporabo make-upa samo, ko se igra in ko je doma. "Hočem, da se izrazi skozi to, a je pomembno, da ni preveč vpadljivo in pretirano," so se glasile njene besede. A je to očitno že preteklost, saj slike dokazujejo, da je North West dovolila več, kot zgolj igračkanje z maminimi šminkami.

Priporočamo